Sally Khallash


Sally Khallash

Tlf. 22171107

Karma: 37 (?)

Forfatter:

2


artikler

5


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 12. februar 2007

Om

Grundlægger af Centre for Global Talent Strategy, ekspert i global talentmobilitet og beslutningsteori, tildelt Berlingskes Talent Top100 i 2012, nomineret til German Marshall Fellowship i 2013. 
 
Arbejde: EU-ekspert på mobilitet. Underviser på Harvard University i beslutningsteori. Talent- og mobilitetsrådgiver for multinationale selskaber som AP Møller-Mærsk, Siemens, og Grundfos, samt organisationer som Udlændingeservice, Justitsministeriet, International Organisation for Migration. 
 
Foredrag & Publikationer: skribent, forfatter, foredragsholder og kommentator, optræder jævnligt i danske og internationale medier. Har udgivet flere videnskabsartikler samt bogen 'Send Flere Indvandrere, Tak!' på Gyldendal Business i 2012.
 
Uddannelse: Læser management ved Harvard Extension School, arbejder på et ph.d.-projekt i beslutningsteori og talentmobilitet ved Københavns Universitet og tidligere gæsteforsker ved IMI, Oxford Universitet. 
 
Fokusområder: 
- Talentmobilitet og fremtidens arbejdsmarked.
- Scenarieplanlægning, usikkerhedskortlægning og trendanalyse. 
- Strategisk og policy rådgivning. 
 
Færdigheder: 
- Foredrag: Erfarn foredragsholder med god gennemslagskraft. 
- Projekter: Ledelse, facilitering og procesdesign. 
- Workshops: Design, opsætning og salg. 
- Skrivearbejde: Erfaren skribent og redaktør. 
- Metode: Kvantitativ og kvalitativ forskning.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
International House
Siden 2014
Advisory Board medlem International House Copenhagen er et offentligt-privat partnerskab som har til formål at hjælpe udlændinge finde godt fodfæste i Kbh. Læs mere: http://subsite.kk.dk/sitecore/content/subsites/internationalhousecopenhagen/subsitefrontpage.aspx
Harvard Universitet
Siden 2013
Assistant professor Assistant professor i beslutningsteori med Bruce Hay, professor på Harvard Law. Målet med dette kursus er at analysere konkrete beslutningsprocesser, med særligt fokus på de områder hvor beslutninger afviger fra rationelle og etiske standarder. Kurset kombinerer viden fra flere discipliner, herunder psykologi, økonomi, forhandling teori og organisatorisk adfærd.
Centre for Global Talent Strategy
Siden 2011
Grundlægger og senior analytiker Center for Global Talent Strategy er et kommercielt forskningscenter som har til formål at analysere globale talentmobilitets tendenser på et højt fagligt niveau. Centret leverer alt fra keynote foredrag til længerevarende projekter, workshops og seminarer til private virksomheder, embedsmænd og forskere. Læs mere og tilmeld dig nyhedsbrevet på www.globaltalentstrategy.com
KU, Maersk Oil, Siemens A/S
Siden 2011
PhD fellow Et privatfinansieret forskningsprojekt om højtuddannet arbejdskraftmobilitet mellem og indenfor globale, multinationale virksomheder. Læs mere på: http://globaltalentstrategy.com/en/index/research.
Instituttet for Fremtidsforskning
2011 - 2013
Associate senior researcher Rådgive på projekter om fremtidens talentmobilitet og generel globalisering og mobilitetstrends. Nøgleopgaver: Workshop facilitering, foredragsholder, projektrådgiver.
Instituttet for Fremtidsforskning
2009 - 2011
Projektchef Projektleder for et team ansvarlig for projektudvikling. Nøgleopgaver: Definere indsatsområder, udvikle projektideer, delegerer opgaver til projektgruppen, supervisere arbejdet.
Instituttet for Fremtidsforskning
2009 - 2011
Bestyrelsesmedlem Nøgleopgaver: Strategy & budget, medarbejderperformance.
International Organisation for Migration
2009 - 2012
National ekspert Netværket samler eksperter fra EU-medlemsstaterne samt Kroatien, Norge og Tyrkiet, og har til formål at støtte Kommissionen i evidensbaseret beslutningstagning omkring arbejdsmarkedsintegration af indvandrere. Eksempler på tidligere undersøgelser: • Analyse af migration og den økonomiske krise i Den Europæiske Union: Konsekvenser for politikudvikling. • Et to-binds undersøgelse af Migration, Beskæftigelses-, Arbejdsmarkeds - og integrationspolitikker i Den Europæiske Union (2000-2009). Publikationerne er tilgængelige for download på www.labourmigration.eu.
Instituttet for Fremtidsforskning
2006 - 2011
Fremtidsforsker Nøgleopgaver: Projektudvikler og leder på interne og eksterne projekter; foredragsholder; workshopudvikler og facilitator; key account manager; vidensskabsskribent og redaktør. Fremtidsforskning: Fremskrivninger, ekstern miljø og trend analyse, risiko og usikkerhedsanalyse, scenarieudvikling. Vidensområder: globalisering, mobilitet, EU/DK mobilitets og arbejdsmarkedslovgivning, ledelse og HR.
Teknologisk Institut
2005 - 2006
Forskningsassistent Arbejdede med kvantitative og kvalitative projekter om: - Livslang læring. - Mobilteknologi i sundhedssektoren.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
Siden 2012
Statskundskab
PhD fellow
Harvard Universitet
Siden 2011
Management
Master
CBS
2011 - 2011
ECON
PhD fellow
Oxford Universitet
2011 - 2012
International Migration Institute
PhD fellow
Institut for Statskundskab, Århus Uni
2001 - 2007
migration
Cand.scient.pol.

Artikler

 
Onsdag 12. oktober 2016
Onsdag 13. august 2014
1

Indlæg

 
Sally Khallash
Fredag 20. marts 2015
Sally Khallash
Lørdag 31. juli 2010
Sally Khallash
Mandag 5. maj 2008
Sally Khallash
Torsdag 22. maj 2008
Sally Khallash
Søndag 8. juni 2008
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.