Roger Courage Matthisen


Roger Courage Matthisen

Karma: 239 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 12. februar 2008

Om

Min profil på Kforum er sammensat af Udviklings- og Mangfoldighedskonsulenten, debattøren, politikeren og kunstneren:

Udvikling- og Mangfoldighedskonsulenten der som Partner og Direktør i Courage Institute arbejder for at frigøre ressourcerne på danske og inernationale arbejdspladser, så mangfoldigheder, kompentencer, trivsel, performance management og væksten spiller optimalt sammen i erhvervslivet. Courage Institute er specialister i diversitet, inklusion og anti-racisme, policy og strategy. 
 
Debattøren som gerne vil gøre vores verden til et bedre sted for alle, uanset baggrund og bagland. Jeg debatter, holder foredrag og oplæg i emner som værdiskabelse og entreprenørskab, menneskerettigheder og aktivisme, racisme, minoritet/identitet og tilhørsforhold, skuespilleri og andre godter. Kontakt mig gerne.
 
Politikeren der tilstadighed lærer diplomatiens veje, altimens vi kæmper for en bæredygtig omstilling af vores samfund og en ny politisk kultur uden mudderkastning, og med ydmyghed, gennemsigtighed, generøsitet, empati, humor og mod kæmper for at bringe borgerne tættere på de demokratiske beslutninger. 
 
Og kunstneren der nogle gange har urealistisk høje og forvrængede forventninger til min omgivelser - jeg takker for din forståelse på forhånd - sådan er det at være kunstner.  

Mine debatindlæg og artikler kan læses i bunden af siden.
 
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Courage Institute
Siden 2018
Founder & CEO We believe diversity and co-creation are primary pillars for a democratic world as well as a more succesful and stronger organisation. Courage Institute introduces the tools, methods and mindsets to successfully embrace diversity and co-existence.
Alternativet, Christiansborg
Siden 2015
Medlem af Folketinget Ordfører for Ligestilling & Mangfoldighed, Landisktrikterne & øerne, by og bolig, Fiskeri, Transport og mobilitet, Tyske mindretal og Sydslesvig samt Rigsfællesskabet. Medlem af følgende udvalg i Folketinget: Udlændinge, integrations- og boligudvalget, ligestillingsudvalget, udvalget for land-disktrikterne og øerne samt transportudvalget.
Courage & Co
2014 - 2016
Co-owner Courage & Co er et luksus kontorfællesskab i Gothersgade som tilbyder netværksarrangementer, workshops og seminarer til både internt og eksternt. 10 meter fra Kongens Have og minutter fra Nørreport og Kongens Nytorv. Kom og vær med!
African Empowerment Center
2013 - 2014
Formand African Empowerment Center et kulturelt knudepunkt, hvor man kan mødes og dele den sande viden om den afrikanske arv. Et sted hvor dansk og afrikansk kultur mødes i nærvær og øjenhøjde.
BabyCourage ApS
2012 - 2016
CEO Branding, Concept development, Marketing, Entrepreneurship, Negotiations, Pricing, Patenting, Stakeholder Management, Diversity Management, General Management, App design, Sales.
RM Resources
2008 - 2017
Ejer Kommunikationstræning i praksis og bæredygtige forbedringer af arbejdsmiljøet- i interrelationelt perspektiv. Vi bruger bl.a. rollespil med professionelle skuespiller og FOKUSmodellen - skuespillerværktøjer til erhvervslivet.
Dansk Showbusiness
Siden 2003
Freelance skuespiller Roller på diverse teatre, tv og film. Reklame SAS 2013 som del i strategien der skal redde selskabet.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Consult us/NLP-huset
2013 - 2013
NLP Practitioner
NLP Business Coach
Persolog
2007 - 2007
DISK-certificering
Diplomuddannelse
DISC/DISK personlighedsprofilering og -værktøjer.
CBS
2006 - 2009
BA. Ling. Merc
Bachelor
Erhvervskommunikation og engelsk. Coaching og event mangement som sidefag.
Statens Teaterskole
1999 - 2003
Kunster/skuespiller
Bachelor

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.