Robin Engelhardt


Robin Engelhardt

Robin Engelhardt

Karma: 45 (?)

Forfatter:

2


artikler

25


indlæg

Endnu et beskedent forslag
Her i juletiden er der intet så godt som at varme sig i øreklapstolen med et glas krydret alkohol i den ene hånd og en god satire i den anden. Jeg vil gerne bidrage til den tradition med nedenstående tekst, hvor en anonym forfatter på en aldeles utilstedelig måde foreslår at løse asylproblemerne i Danmark. Efter endt læsning håber jeg dog, at du, kære læser, ikke kun finder forfatterens 'beskedne forslag' for skandaløs, men også finder det skandaløst i hvor høj grad forslagene og tankerne i teksten allerede er blevet til virkelighed i dagens Danmark.

Endnu et beskedent forslag (pdf)

Bagsidetekst:
Asylansøgere som kanonføde for danske soldater? En general som vil forvandle Sandholmlejren til et skydetelt? Det må være en joke – en rigtig dårlig joke.

Fundet i rigspolitiets hemmelige arkiv for anonyme skrifter lægger denne tekst op til at løse danskernes asylproblemer én gang for alle. Ingen ved, om det er alvorligt ment. Læs, gys og døm selv.

Oplysninger om bogen/pamfletten:
Endnu et beskedent forslag – til at forbedre de asylsøgende flygtninges ulykkelige situation og gøre deres tilstedeværelse i Danmark til en fordel for dem selv og for det danske samfund, af John St. Waft, forord af Dr. Engelhardt, 24 sider, Autre - forlaget for utilregnelig litteratur, 2012, ISBN 978-87-994150-3-8


Læs anmeldelse her
Køb et af de sjældne (!) eksemplarer her

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

87 JOB

Communication Officer

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Tekstforfatter

Frist: 7. november

Teamleder til Kommunikation

Frist: 1. november

Kommunikatør

Frist: 1. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.