René la Cour Sell


René la Cour Sell

René la Cour Sell

Karma: 248 (?)

Forfatter:

4


artikler

2


indlæg

Nekrolog over Margrethe Skov

Margrethe Skov, en af dansk erhvervslivs mest markante informationschefer, er død, 63 år.

Hun blev ikke mindst kendt for sin godt 20-årige karriere i Dansk Shell, hvor hun fik karakteren 12 med pil opad for sin håndtering af den storm, der rejste sig, da Shell ville dumpe olieplatformen Brent Spar i Nordsøen. Hun forsvarede med parathed og åbenhed Shells beslutning som den mest fornuftige og eftertidens eksperter måtte give hende ret. Margrethe blev i flere omgange kåret som den dygtigste informationschef i dansk erhvervsliv.

Blandt andet tiden hos Dansk Shell placerede Margrethe Skov som en af Danmarks 50 mest magtfulde kvinder. Som 55-årig blev hun headhuntet af Carlsberg, hvor hun åbnede den noget lukkede bryggerikoncern og gav offentligheden nye muligheder for at kigge ind bag kulisserne. Margrethe Skov takkede af i Carlsberg som 60-årig i 2004.

Margrethe var aktiv i Dansk Public Relations Foreningen – forløberen for nutidens Dansk Kommunikationsforening. Jeg havde fornøjelsen af at møde hende og arbejde sammen med hende i denne sammenhæng i slut 80’erne og op gennem 90’erene. Margrethe var åben overfor os unge i branchen og stillede sig på mange måder til rådighed, som praktikvært, som censor og som inspirator med vid og kontante bemærkninger.

Æret  være hendes minde!

 

Giv din stemme

7 stemmer
4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Social Media Manager

Se alle job Indryk job

Job

Outreach Officer

Frist: 19. december

Content & Social Media Manager

Frist: 12. december

Marketing Automation Manager

Frist: 16. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.