Randolf Carlos Aabye


Randolf Carlos Aabye

Tlf. 50 92 23 90 / 50 92 23 90

Karma: 5 (?)

Oprettet på Kforum: fredag 17. oktober 2008

Om

Status:

23.februar 2018:

Jubiii- Investor fundet til ny portal for unge og virksomheder  - TV-Slam,com
Hej med jer
Vil blot dele min glæde med alle - Jubiii- Investor er fundet til medie virksomhed (TV-Slam.com) - mega fedt -
Dermed kan i glæde jer til en ny virksomhed, et netværk mellem unge og virksomheder og jeg kan langt om længe gå igang med, at opbygge organisationen med administrerende direktør, bestyrelse og masser skønne ansatte :)
jubiiiii.... glæder mig til, at løbende at give jer opdatering omkring virksomhedens fremdrift...
vi ses derude
randolf

 

25.juni 2014

Tal ordentligt filmstudios

Resultat opgørelse for PRuniverset som Randolf Carlos Aabye har ideudviklet og været entreprenør for - det hele sponseret af Call Me, som er skaber af reklamefilmene Tal ordentligt - det koster ikke noget.

Projektstart Tal ordentligt filmstudios:  Primo 2013 

1) Randolf har ene mand, produceret mere end 600 minutters film om at tale ordentligt

2) Randolf har ene mand produceret mere end 520 kort film i samarbejde med mere end 5.000 unge mennesker på mere end 200 uddannelsesinstitutioner i DK med temaet tal ordentligt

3) Randolf har ene mand afholdt mere end 150 filmpremiere på skoler, kulturhuse og biblioteker rundt om i DK med temaet tal ordentligt filmstudios

4) PR Resultat: Mere end 100 avis artikler, 3 TV indslag, 120 webartikler, 1 radioindslag 

 

De syv dødssynder:

Randolf produceret og udviklet skoleTVprogrammet "De syv dødssynder"  i samarbejde med Kragelundskolen www.de7synder.dk 

 

26.marts 2012:

Af: Randolf Carlos Aabye og En Kovending

1)   Koncept udvikling af nyt  PR/marketing univers "Tal ordentligt Filmstudios". Et samarbejde mellem En Kovending og Call Me – i perioden November 2012- til nu. Konceptet skal udstøtte eksisterende succesfulde brandstrategi omkring Call me´s tema ”Tal ordentligt” :
a.     Formål: Skabe PR/højere omsætning for Call Me
 
b.     Koncept: Udvikle et motiverende filmlæringsforløb/univers om temaet Tal ordentligt, iform af en gratis filmworkhop for folkeskoler og efterskoler, hvor forældre og skole accepterer betingelserne for at deltage med Randolf som filmproducer og underviser
 
c.      Arbejdsopgaver løst i konceptet: Udvikling af læringsmateriale, ideudvikle navn til
Tal ordentligt film studios, ideudvikling af filmintro, indkøb af udstyr, kontakt til skoler, ideudvikling med skoler, undervisning og produktion på skoler, Inspiration til PR til artikler,  og fotoshott på skoler, inspiration til automatiseringsproces af tilmelding fra skoler, oprettelse og upload til youtubekanal, skypeideudviklingsmøder med skoler, finpudsning af undervisningsmaterialer.
 
d.     Resultat: over 200 reklamefilm produceret på mere end 50 skoler, 50 skoler inspireret til at bruge IPAD og Film i undervisningen, 4 film konkurrencer afviklet(bedste reklamefilm og publikumspris), 15 avis artikler direkte om Tal ordentligt filmstudios, 20 avisartikler om Call Me samlet initiativ omkring ”Tal ordentligt”, 1 TV omtale om filmstudios, Youtube kanal steget fra 70.000 til 93.000 viewers i perioden(hertil har Call me også andre aktiviteter, større Facebook aktivitet, Priser: 3 præmie i Cannes filmfestival for bedste PR tiltag worldwide i samarbejde med Lead Agency , Kirke og medier udnævner Call Me´s initiativ som bedste initiativ i år 2012, Flere fornemme priser for bedste reklamekoncept.

2) januar 2013 - Etablering af virksomheden www.enkovending.dk et crossmedia burea, med speciale i PR/marketing konceptudvikling, filmproduktion, undervisning og IPAD som pædagogisk virkemiddel.

Status : Brugerdreven oplevelses center skabt af kreative iværksættere

22.marts 2012:

Af: Randolf Carlos Aabye

Status projekt med arbejds titel "Creative and interactive Culture Center:

  1. Ejer og iderettigheds indehaver af projektet: Randolf Carlos Aabye
  2. Forretningsplan er lavet
  3. Pitch er lavet
  4. Gentofte kommune er søgt som partner til projektet, mulig placering Danmarks akvariums nuværende adresse
  5. Avisen Villabyerne er orienteret om projektet, og vil skrive artikel om ideen, hvis Gentofte kommune er interesseret i videre dialog om ideen
  6. Slot og ejendoms styrelsen er orienteret om projektet
  7. Konkurrencer deltages er i, Venture cup
  8. Følgende vil blive kontaktet som mulig samarbejdes partner til projektet, Københavns kommune, kulturministeriet, Det danske filminstitut og flere private investorer
  9. Følgende partnere søges aktivt: private investorer, kreative iværksættere, stat og kommune, investerings foreninger og kreative innovations virksomheder, som ønsker at investere i kreativ iværksættere og brugerdreven oplevelses center.

Projektbeskrivelse - resume:

Brugerdrevet oplevelses center:

Give besøgende mulighed for, at opleve, hvordan dagligdagen ser ud, når man arbejder med reklame ideudvikling, film produktion, reality shows, radio produktion, kunstart produktion og teater scene produktion. Alle produktioner i oplevelses centeret er 100% interaktive cross media produktioner og tilgængelige via nettet. Alle besøgende, hvad enten det er besøgende på netportal eller i selve oplevelses centeret, så kan de selv medvirke i alle produktions processerne. Portalen er en TV kanal, men samtidig en brugerdreven netportal, hvor brugerne deltager aktivt, lærer og motiveres via konkurrencer via motiverende styret og ikke styret indhold. Alle produktioner finansieres af erhvervs livet, som innovative ,bæredygtige og kommercielle produkter, som understøttes den enkelte private virksomheds normale forretnings område og dermed giver virksomheden "value for money". Oplevelses centeret bliver herudover også indkøbs og salgs central for kreative iværksætter interaktive projekter i Danmark og vil både bestå af en professionel salgs og indkøbs afdeling. Bestyrelsen består primært, af detail salgs specialister og internet salgs specialister. Center kan være delvist styret og ejet af staten, men drives som en kommerciel virksomhed.

Kreativt Iværksætter miljø

Specielt udvalgte kreative iværksættere får mulighed for, medejerskab i virksomheden under stærk konceptuelle forretnings betingelser. Det kreative iværksætter miljø finansieres 50% af de interaktive udstillinger, som er i oplevelses centeret og de resterende 50% som 25 % via egen produktioner og 25% via fælles projekter til erhvervs livet. Det kreative iværksætter miljø vil dele produktions enheder med centeret og dermed også være synlige for publikum i deres daglige arbejde og ligeledes udvikle projekter som brugerdrevet innovation. Erhvervs livet og staten vil købe følgende ydelser af de kreative iværksættere, ideudvikling, ide rådgivning, forretningsudvikling, innovations uddannelse, .net fremtids rettet forretningsløsninger, innovative multimedie kreative kunst projekter. Det kreative iværksætter miljø vil være et bæredygtig kreativt univers, finansieret af oplevelses centeret og erhvervs livet, og vil være baseret på brugerdrevet innovation.

Organisations struktur:
Randolf Carlos Aabye er salgsdirektør og forretnings orienteret sparring og ide udviklings partner til både de kreative iværksættere og til oplevelses centeret. Randolf vil sidde i ledelsen, både for oplevelses centeret og for iværksættere miljøet.
Der vil herudover være ansat 2 sælgere i henholdsvis oplevelses centeret og 2 sælgere i det kreative iværksætter miljø. Salgs organisationen vil samarbejde tæt med iværksætterne og den kreative ledelse i oplevelses centeret
Begge bestyrelser vil består af stærke krafter fra salgsbranchen, detailbranchen, oplevelsesbranchen og cross media og internet branchen.
Der vil i begge virksomheder, gøres brug af alle sociale tilgængelige ansættelses muligheder, løntilskud, praktik, frivillig arbejde. Der vil være ansat en direktør til hver virksomhed
Kreative iværksættere, som bliver en del af det kreative miljø, skal være målrettet, anderledes, egen herre, innovative og have en skæv historie at fortælle. Der forventes ligeledes, at bestyrelsen vil bestå af de investorer som måtte have investeret i projektet.
 
Virksomhedsstruktur:
Der stiftes 2 Aktie selskaber, for hvert hus. De kreative iværksættere vil eje 25% af oplevelses centeret og oplevelses centeret vil eje 25% af de kreatives iværksætter miljø.Alle iværksættere vil få ejerskab i det kreative iværksættermiljø og Alle udstillere til oplevelses centeret, vil få ejerskab af oplevelses centeret.
 
Økonomi:
Der kræves for hvert hus et drift og opstarts indskud på, kr. 3 millioner pr A/S, altså i alt kr. 6 millioner i år 1 og kr. 4 millioner i år 2. Der vil forventes allerede i år 1, at komme reelle indtægter fra erhvervslivet, både til oplevelses centeret men også til det kreative iværksætter miljø. Der forventes yderligere at kunne fundraiser yderligere 1,5 millioner pr. A/S de første 2 leveår. Disse skal finansiere udviklingen af nye kreative projekter til både projekter solgt til erhvervs livet, den offentlige tilgængelige kunst verden, samt oplevelses centeret. Der forventes at den kommune som ønsker, at det fysiske hus også finansiere huslejen i en eller anden form. Der skal private investorer til, for at skaffe drift udgiften til år 1 og år 2.
 
Hvis du er interesseret i at høre mere om projektet kontakt: Randolf Carlos Aabye, 50 92 23 90 eller randolf@randolf.dk

Interactive Culture Center

21.november 2011:
Interaktivt cross media oplevelses center, drevet af kreative iværksætter i samarbejde med staten. Mulig placering Danmark akvarium, Charlottenlund.

 

The Gangster Zoo:
21.januar 2011:
Gangsterfilmprojekt "The Gangster Zoo". Et interaktivt gangster film genre univers , hvor brugerne har mulighed for, at medvirke og finde deres indre gangster frem. www.thegangsterzoo.com


Tegnefilm "Panderne":
15.januar 2011:
Tegnefilms parodi på "Pandaerne" af Wulfmorgenthaler. Film og ide Randolf Carlos Aabye:


"De uduelige" - Ny dansk satire:
15.november 2010:
Asbjørn og Randolf er idemændene og satirikerne bag satire gruppen, "De uduelige". Her et par smags prøver:
Den psykopataske arbejdsgiver:

http://www.youtube.com/watch?v=qvv2CAb3CwQ&list=UUa-vNqiZdfvE_exipy-hC7Q&index=23&feature=plcp

Danmars roligan Rap:http://www.youtube.com/watch?v=2DMRAA58j8A&list=UUa-vNqiZdfvE_exipy-hC7Q&index=30&feature=plcp

Toyta hjem kalder biler:http://www.youtube.com/watch?v=uC78CSyi2xw&list=UUa-vNqiZdfvE_exipy-hC7Q&index=9&feature=plcpEASY LEARNING ApS solgt til investorer

15. maj 2009 : Randolf Carlos Aabye har afstået og solgt alle anparter og udtrådt af ledelsen i virksomheden Easy Learning Aps. Ny ejer er nu SCR gruppen A/S. Ny bestyrelses formand og fungerende direktør er Henning Søgaard Nielsen.

EASY LEARNING
NYHEDSBREV


12. februar 2009 :

 

Virksomhederne ser værdien af eget "e-learning akademi": Virksomhederne begynder nu, at se det virkelige potentiale i e-learning, dette er målt udfra Easy Learnings kundeforespørgsler, de vil vide mere om hvordan man får et eget e-learning akademi/skole på nettet...


4. februar 2009 :

 

Costbenefit education– finansiel krise skaber stor efterspørgsel på e-learning. ”...uddannelses budgetterne skal minimeres og effektiviseres”, siger HR og uddannelses ansvarlige – Easy Learnings henvendelses procent er steget med 800% sammenlignet med sidste år. Virksomhederne ønsker at vide mere......

 

2. februar 2009 :

Nye funktioner med Easy Author ® (Dansk/engelsk e-learning administrations og udviklings system - LCMS)

Nu meget mere brugervenlig med de nyeste funktioner: Ny editor menu og ny preview funktion

 

28.januar 2009: Ny e-learning online udgivelse fra forelaget Easy Academy

”Få Succes med E-learning - anno 2009”

Effektiv og kvalitativ grunduddannelse af HR og andre uddannelse specialister, som står overfor et konkret e-learning behov, hvor en grundintroduktion er nødvendig.

Forfatteren og foredrags holderen Randolf Carlos Aabye har igennnem de seneste 5 år arbejdet med e-learning og må derfor betegnes, som en af de mest erfarne e-learning specialister i Danmark, har leveret et nemt forståeligt og kvalitativt indhold, som selvfølgelig kun er muligt at købe adgang til som et online e-learning kursus. Nogle virksomheder, kombinerer kurset med en tilstedeværelses workshop, hvor Randolf Carlos Aabye faciliterer den enkelte virksomhed med helt konkrete strategiforslag og analyser.

 

23. januar 2009 :

Nem og effektiv Trivsel på arbejdspladsen

Easy Learn ® Trivsels hjulet – nu også med online introduktion, implementerings og opfølgnings e-moduler

 

22. januar 2009 :

Kursus udbydere efterspørger nu i stadig større grad e-learning forfatter værktøjer som Easy Author ®

Kursus udbydere ser nu også fordele ved at kombinere traditionelle kurser med e-learning kurser. Dette både set iforhold til kursus udbydernes egen integritet, men også et mere og almindelig krav fra kursus udbydernes egne kunder.

 

21. januar 2009 :

Billig og effektiv personlig udvikling

Easy Learn ® De 6 mentale muskler – nu også med online introduktion, implementerings og opfølgnings e-moduler

 

19.december 2008:

E-Sælger uddannelses forløb optimeret

Easy Learn ® Grundkursus om DISC og DISC analyse kunder og sælgere – nu også med online introduktion, implementerings og opfølgnings e-moduler

 

12.december 2008:

E-Leder uddannelses forløb klar til implementering:

Easy Learn ® Grundkursus om DISC og DISC analyse mearbejdere og ledere, Easy Learn ® God mødeledelse, Easy Learn ® Planlægning og priotering, Easy Learn ®De 6 mentale muskler) – nu også med online introduktion, implementerings og opfølgnings e-moduler

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
TV-Slam
Siden 2015
Kreativ direktør
En kovending
Siden 2013
Redaktør, producer og underviser
Erhvervs
Siden 2012
karriere Erhvervsmæssig karriere 2012- Kreativ iværksætter”Interaktivt pplevelses center/iværksætter miljø” Forretningsudvikler 2011- Kreativ iværksætter ”The Gangster Zoo” - Projektledelse, ide udvikler og sælger 2010- Kreativ iværksætter ”De uduelige” Satiriker, Idemand og manuskript forfatter 2009-2010 Music for dreams (ComaClub)Projekt ansat, Produktionsledelse, ideudvikling (Nytårs fest 2009) 2009-2010 Atea kompetencecenter Key Account Manager 2009 Easy Learning ApS Direktør exit, maj 2009. Alle ejer anparter sælges til SCR gruppen A/S 2008-2009 Easy Learning ApS Direktør - Ny medejer/investor 50%, august 2008 SCR Gruppen A/S 2004-2009 Easy Learning ApS Daglig leder, projektchef, filmproducer, sælger 2003-2004 Easy Learning ApS Virksomheds stifter, forretningsudvikler 2003-2004 Aabye Film Virksomheds stifter, film producer/instruktør og filmfotograf 2002-2003 URBAN Key Account Manager/Mediebureau ansvarlig 2001-2002 7-Eleven Danmark Distrikt chef, underviser 2001-2001 7-Eleven Danmark Salgschef 2000-2001 Valtech (IT uddannelse),Key Account Manager 1997-2000 Coca-Cola tapperierne Local Key Account Manager 1996-1997 Coca-Cola tapperierne Telesalgs Teamleder 1994-1996 BG Bank Leder aspirant og bankassistent 1994-1994 Carlsberg Konsulent, eventansvarlig 1990-2002 Hæren Oversergent af reserven 1988-1990 Hæren Menig og Sergent
Freelance
Siden 2010
Kreativ iværksætter Randolf Aabye har mere end 10 års erfaring som kreativ iværkætter. Kreativ Ideudvikler, kunstner, filmproducent og interaktiv lærings producent og tidligere ejer af virksomhederne Aabye Film og Easy Learning ApS
Easy Learning ApS
2003 - 2008
Direktør, film og projektansvarlig E-learning og filmproduktion. Projektleder/produktionsleder. Indhold: Pædagogsike interaktive læringsmedier indeholdende animationer, film, grafiske illustrationer, speak og musik.
Nostress
2002 - 2004
Filmproducent Undervisningsfilm og virksomhedspræsentationer
URBAN
2000 - 2000
Key account manager
7-eleven
2000 - 2001
Salgschef
Coca Cola
1996 - 1999
Local key account manager

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns åbne universitet
Siden 2000
film og medievidenskab
Bachelor
Ikke færdiguddannet.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.