Peter Svarre


Peter Svarre

Peter Svarre

Karma: 1082 (?)

Forfatter:

78


artikler

178


indlæg

Jobskifte

Jeg skifter den 1. maj mit liv som selvstændig ud med et job som User Experience Director og social media lead hos In2media. Jeg fortsætter dog med at drive min foredragsvirksomhed, og kan derfor stadig bookes til foredrag via denne side.

Læs pressemeddelelsen om jobskiftet her nedenfor:

Ekspert vil slippe de sociale medier ud af kravlegården

In2media har hentet Peter Svarre ind som ny mand i front for husets User Experience-afdeling med fokus på de sociale medier. Her skal Svarre bl.a. hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at få de sociale medier ud af kravlegården og ind på direktionsgangen.

For et par år siden startede Peter Svarre sin bil og kørte til Barcelona. Her skrev han bogen – ”Den Perfekte Storm”. Nu har den flittigt debatterende ekspert på sociale medier parkeret bilen hos In2media, hvor han den 1. maj starter som ny direktør for husets User Experience enhed.

”Min bil har det med at parkere sig på steder, hvor jeg kan finde nye udfordringer og god inspiration. Det er jeg helt sikker på, at jeg kan hos In2media. I min optik er de i øjeblikket landets mest innovative digitale hus med et godt greb om digitale tendenser og løsninger,” siger Peter Svarre.

Mellem bøger og foredrag har Peter Svarre tidligere været ansat hos bl.a. Framfab, Tribal DDB og Hello Group, som han i sin tid var med til at starte op.

Hos In2media vil Peter Svarre indgå i ledelsesgruppen og får samtidigt en rolle på tværs af afdelinger og selskaber i det digitale hus. Bl.a. hos Content CPH, der i produktbanken har aktivering via sociale medier som en af hovedkompetencerne.

De sociale medier er døde …

Som en del af In2media skal Peter Svarre bl.a. opdrage danske og internationale virksomheder i, at de sociale medier er døde. Eller døde, som vi kender dem i dag.

”Man finder ikke en større fortaler for de sociale medier end mig. Når det er sagt, så skal de sociale medier tænkes helt forfra, hvis man som virksomhed vil nyde gavn af dem. Mange virksomheder og offentlige institutioner bruger i dag de sociale medier som en ny kanal til kedelig envejskommunikation, som skabes i marketingafdelingen. Det er spild af både tid og penge. Skal man i dag udnytte det enorme potentiale fuldt ud, så handler det om at tænke sit fokus på sociale medier sammen med virksomhedens øvrige digitale strategi,” fortæller Peter Svarre.

Den tanke ligger fint i tråd med In2media-husets filosofi.

”Vi bruger en del krudt på at opdrage virksomheder og offentlige institutioner til at forstå, at deres digitale tilstedeværelse skal være i synk med forretningsstrategien. Det går simpelthen ikke at etablere en digital tilstedeværelse, som påsat virksomheden som et noget haltende ekstra ben,. Med Peter Svarre har vi fået en kapacitet, som qua sin viden og indsigt har skabt sig en platform som en af landets førende eksperter inden for digitale og sociale medier,” siger adm. direktør Andreas B. Iversen, In2media.

Om In2media A/S

In2media er digitale pionerer, og det har vi altid været. Vi startede samtidig med, at internettet så dagens lys i Danmark, helt tilbage i 1994. Lige siden har vores drivkraft været de uendelige muligheder, som nettet skaber for både virksomheder og brugere. Vi er frontløbere, når det gælder om at introducere nye teknologier. Hos In2media elsker vi ny teknologi og at omdanne den til innovative løsninger for vores kunder. Hvis der er en let og en vanskelig vej frem, afsøger vi ofte den vanskelige, for vi har lært, at hårdt arbejde skaber en langt dybere indsigt, der er det forspring, vi lever af.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

87 JOB

Content & Social Media Manager

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.