Nis Peter Nissen


Nis Peter Nissen

Nis Peter Nissen

Karma: 148 (?)

Take your own medicine - please
Det ser ud som om konsulentbranchen ikke er meget for at tage deres egen medicin. I efteråret var det PR-konsulenterne i Burson-Marsteller der joggede i det etiske spinatbed ved først at rådgive begge parter i en konflikt – vel og mærke uden at orientere den ene af de stridende parter om det - for derefter, da medierne begyndte at skrive om den uheldige dobbeltrolle, hårdnakket at benægte, at der var tale om et problem. Ifølge Burson-Marsteller overholdt de skam alle branchens etiske regler. Den påstand holdt også hele vejen hjem, lige indtil brancheforeningen mente og sagde noget andet.
 
I søndags var det så lobbyisterne i Waterfront Communications tur. I et åbenhjertigt debatindlæg i Berlingske Tidende kæmper den administrerende direktør Lars Poulsen med åben pande mod den meget rystende tanke at nogen ville kunne finde på at købe eller presse politikere til at ændre holdning. Åbenhed og gennemskuelighed er ifølge direktøren midlet til at undgå sådanne udanske tilstande - med mindre selvfølgelig at åbenheden misbruges og derved bliver til et ondskabsfuldt værktøj i de forkerte hænder (hvilke hænder mon den ærlige lobbyist tænker på?). Waterfront selv er jo med direktøren i spidsen åbenheden selv. Vi er skam lobbyister, skriver direktøren, og antyder i en enkelt bisætning, at ikke alle står helt så åbent frem og vedkender sig det, de virkeligt er. Og ærlig talt mener direktøren til sidst - når vi nu skal være helt ærlige - at vi alle sammen derfor må håbe, at politiet kan afkræfte mistanken om, at der bliver handlet med politiske holdninger på rådhuset i København.
 
Man bliver sgu helt rørt over al den ærlighed og åbenhed. Desværre glemmer direktøren at fortælle de berlingske læsere, at den person, der er mistænkt i forbindelse med korruptionsskandalen på Rådhuset også arbejder for – ja lige netop Waterfront Communications A/S.
 
Helt ærligt, Waterfront …

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

72 JOB

Intern kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Job

Praktikant

Frist: Hurtigst muligt

Director for Public Relations

Frist: 8. november

Kommunikationskonsulent / journalist

Frist: 15. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.