Nis Peter Nissen


Nis Peter Nissen

Nis Peter Nissen

Karma: 148 (?)

Kommunikation handler om mening

STØT MIN INDSAMLING TIL FORDEL FOR BØRN OG UNGE HVIS FORÆLDRE ER RAMT AF EN DEMENSSYGDOM - https://dk.betternow.org/…/i-er-ikke-alene-stot-nis-peter-n…

Kommunikation handler om mening. Derfor giver det mening at skrive dette opslag som en opfordring til at støtte en indsamling, jeg har startet.

Denne sommer fyldte jeg nemlig 60 år og tænkte: Hvad er meningen med at blive 60, hvis ikke det betyder noget for nogen. Derfor besluttede jeg at starte en indsamling til fordel for børn og unge, hvis forældre er ramt af en demenssygdom. Sygdommen betyder, at de unge langsomt, ubønhørligt og lidt af gangen mister en far eller en mor.

Fordi mange tror, at demenssygdom kun rammer gamle mennesker, bliver de unge ofte isolerede og ensomme. De oplever at være alene med sorgen, ansvaret, frygten og livet. Derfor rørte den video, unge fra Alzheimerforeningens ungeprojekt lavede, mit hjerte. Den viser, at de sammen finder anerkendelse, styrke og håb til at leve livet – også selvom demenssygdom har ramt deres far eller mor.

Flere end 130.000 har allerede set de unges video, og hvis dit hjerte ikke allerede er rørt, kan du se eller gense videoen her: https://www.facebook.com/demensernogetvitalerom/videos/586740984826559/

De unges budskab i Videoen er klart og enkelt, for de har selv oplevet det: DU ER IKKE ALENE.

Det budskab vil jeg gerne støtte. Det er grunden til at jeg – sammen med de unge – vil løbe alle fem ture til DHL-stafetten i København den 29. august. 25 km i alt.

Du kan støtte de unge og hjælpe mig med at samle penge ind ved at donere 5,10 eller måske 25 kroner pr. kilometer, jeg løber via dette link https://dk.betternow.org/…/i-er-ikke-alene-stot-nis-peter-n…

Du kan også hjælpe med at dele dette opslag med alle dine venner på facebook, så så mange som muligt får en opfordring til at støtte de unge, hvis forældre er ramt af en demenssygdom.

TAK FOR DIN STØTTE - DEN GIVER MENING :-)

 

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

72 JOB

Studentermedarbejder

Se alle job Indryk job

Job

Projektleder

Frist: 8. november

Kommunikatør

Frist: 1. november

Digital rådgiver

Frist: 17. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.