Nis Nikolaidis


Nis Nikolaidis

Nis Nikolaidis

Karma: 25 (?)

Nis 2.0 - New born i Second Life
Nis 2.0 – dag 1:
Nu er jeg i gang. Fik i dag en avatar i 2.L.
Nis Nikolaidis hedder han og er lige så gammel som Nis 1.0. I den første verden er jeg en stor fortaler for erfaring – specielt den man får på den fede måde ved at lægge år på år. På den anden side – i Second Life – er det ikke helt så enkelt. Der var godt nok ingen problemer med årstallet. Både årgang 1956 og tidligere fandtes som mulige options. Det var da jeg skulle vælge appearance, at problemerne dukkede op. Der var nemlig ikke lige et erfarent fjæs med gråt hår, rynker og dobbelthage, jeg kunne bruge. Tankevækkende måske, men under alle omstændigheder måtte jeg improvisere mig frem. Resultatet er ikke genialt, men det går an – ligesom resten af den virtuelle grafik i 2.L.
 
Jeg fik også en hvid T-shirt. Den ser lidt for teenage-agtig ud synes jeg. Så jeg har prøvet mig frem med andre farver. Men outfittet kom til at ligne en mellemting mellem noget 70’er batik og min datters børnehavetryk. Så jeg beholdt den hvide.
 
På Skatteministeriets sted fik jeg til gengæld fat i en helt ny helt gratis T-shirt med et fint tryk mod sort arbejde på, hvilket jeg som offentligt ansat i den første verden afgjort går ind for – altså er imod – eller - øh … men i Second Life? Jeg valgte derfor ikke at gå med på Skatteministerens 2.L-reklamestunt af en T-shirt.
 
Men jeg fik blod på tanden – altså virtual speaking. Det kunne være jeg kunne sælge reklamepladsen på min 2.L T-shirt til højeste bud. Er der nogen der byder?
 
PS: … men gå lidt stille med det, hvem ved måske en af de 96 Kristian’er i 2.L er skatteminister

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

23 JOB

Pressechef

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Praktikant

Frist: Hurtigst muligt

Grafiker

Frist: 15. april

Pressechef

Frist: 22. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.