Nis Nikolaidis


Nis Nikolaidis

Nis Nikolaidis

Karma: 25 (?)

Nis 2.0 - Live fra den 11. time
 
Som der står skrevet i Ruths bog 2.0. På tredjedagen genopstod Ungeren og han sagde til den forsamlede skare: Staten skal give alt. Og der blev svaret: Fuck penge liderligheden.  Han sagde: kom folkens DANS med mig. Og der blev svaret: Fuck alle der ikke støtter ungeren. Han sagde: Rothstein Rules!!!!. Og der blev svaret: Fuck samfundet – og så er DET ligesom sagt.
 
Hvis det ovenstående virker lidt virtuelt er det fordi det er det – virtuelt altså. I mandags var jeg og min avarter nemlig til fest i Ungdomshuset i 2.L. Og det er jo lige præcist det, der er så fantastisk med Second Life, synes jeg – Vi får en second chance.
 
Og hvilken chance. Ungeren havde indbudt til fest i Ungdomshuset 2.0, selvom Ruth 1.0 allerede havde revet Ungeren 1.0 ned. Og nu, hvor jeg har lært ikke at danse (se min tidligere blog fra Second Life), var det jo ingen sport at gå til fest i 2.L.
 
Der stod vi så – Nis 2.0 og jeg og en 20-30 andre 2.0’ere – og festede. Det vil sige festen var lidt svær at finde – eller også havde jeg tastet på de forkerte knapper. For jeg kunne ikke høre musikken og der var kun få der dansede. Men måske var det fordi det var en slags mingle-chat-fest. For minglet og chattet blev der. Ovenstående citater er nemlig ikke fra en virtuel bibel, men fra den meget spændende og dybt filosofiske chat, der rullede henover skærmens telecasterchatten til festen i Ungeren 2.0.
 
Og så var det at det lige pludseligt blev super virtuelt – for i den 11. time, dukkede Ungdomshuset 2.0 op på DR 2 1.0. Så mens min avatar og jeg troede, at vi skjulte os i 2.L, kom vi live i 1.L sammen med to real-dudes uden hjelm og maske. Og den virtuelle go’dag-mand-økseskaft chat, jeg har citeret ovenfor blev pludselig til ” en spændende debat”, hvortil Bertelsen lyttede interesseret. Mon han ved hvad han lytter til?
 
(Advarsel: Her kommer en virtuel opfordring til ulovlig piratkopiering i 2.L. For at alle I - J - der følger min opdagelsesrejse i 2.L, selv kan opleve den spændende debat har jeg i den 11. time lagt et link - det er vist stadig OK også i 1.L - og oploaded et print af chat-loggen, hvilket måske/måske ikke er helt strait – men har avatarer copyright og kan man, hvis man forbryder sig i 2.L, blive idømt en bøde, der i givet fald skal betales i hvad – Lindendollars ? -  i den første eller anden verden.?)
 
Desværre var der vist ingen andre end mig selv og min avatar, der opdagede min optræden på TV. For jeg kunne ikke finde vinke-knappen og nåede ikke at taste mit Hej Mor i chatten. Så på en måde kan man sige at mit virtuelle alter-ego endnu engang forspildte min second chance i Second Life – hvilket jo nok ville give Niels Ole second thoughts.
 
Men, som der står skrevet over hovedet på min avatar - ungeren blir !Til fest i Ungdomshuset 2.0 - tra -la-la


Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

23 JOB

Studentermedhjælp

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Pressechef

Frist: 20. maj kl. 10.00

PR & Social Media Specialist

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikationskonsulent

Frist: 17. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.