Nis Nikolaidis


Nis Nikolaidis

Nis Nikolaidis

Karma: 25 (?)

Nis 2.0 - Dancing Dude i 2.L
Tak for de mange gode råd !!!  
 
Her gik jeg og troede at om ikke alverden, så dog den samlede 2.L elite i DK – Hans Christian Andersson look eller ej – fulgte med på K-forums blogs.  Men nej - ikke et eneste godt råd fik jeg, og jeg nægter at tro, at det er fordi K-forums profiler ikke har egne avatarer.
 
Nå - jeg fandt nu selv ud af det. Først prøvede jeg det gode gamle ctrl-alt-delete trick. Det hjalp ikke. Hver gang jeg loggede ind igen lå jeg ubehjælpsomt i grøften til spot og skue for alle avatarturisterne i skatteministerens HCA-DK 2.0. Til sidst fandt jeg dog knappen – flyveknappen – så jeg let og elegant svævede bort henover alle de tomme byggegrunde, mens lille HCA Danmark forsvandt i den opløsende 3D grafik.
 
Desværre kan jeg ikke føle mig højt hævet over alle 2.L pinlighederne endnu. Slet ikke efter hvad der siden skete. På et eller andet bulletin-board, der pludselig droppede ned fra topmenuen, have jeg set et opslag om at nu var der mindre end en time til The-Hype-festen startede et hype sted i Second Life kl. 20:00 HCA-DK 1.0 tid. Samtidigt tikkede følgende supertjekkede message ind i min mailboks: SÃ… er det sgu tid folkens.... om nøjagtig 52 minutter er der bare party uartig pÃ¥ Utopia i vores nye klub. Live DJ Imagoel is spinning the tunes og du skal være hjertens velkommen :D Tid til at shake it baby :D w000000t tiden er kl 20:00”
 
Fedt – I read you loud and clear - tænkte jeg og klikkede kækt på OK, hvorefter min avatar straks blev bortført – sådan føltes det i hvert fald – til noget, der mindede om et diskotek. Der var i hvert fald mange avatarer, der bevægede sig som om de dansede til en musik, jeg ikke kunne høre.  
 
Og når jeg nu er på opdannelsesrejse i den anden verden tastede jeg mig nysgerrigt nærmere, for lige pludselig at se Nis 2.0 sno sig til den imaginære musik. Lidt wird at fjolle rundt i 2.L uden at kunne høre musikken – hverken i den ene eller anden verden.
 
Værre blev det, da jeg til min skræk opdagede at jeg ikke kunne lade være. Heller ikke selvom jeg tastede mig udenfor dansegulvet. I desperation forsøgte jeg at snige mig bort til HCA-DK 2.0 ved hjælp af teleport-teknologien. Men det hjalp ikke. Min avatar – som altså ikke er mig, vil jeg lige understrege – dansede lystigt videre, mens alle turisterne forsøgte ikke at værdige mig en chat.
 
Hvis Nis 2.0 så fjollet ud på det virtuelle dansegulv i Hype, er det intet i sammenligning med hvordan fjollerikken så ud foran skatteministeriets pavillion i HCA-.DK 2.0. Pinligt, pinligt, pinligt.
 
Men denne gang gider jeg ikke engang spørge, om der er nogen, der kan hjælpe. Nis 2.0 styrer bare det her game selv – og stopper animationen. Sådan dudes - zero dancing, som Guldanden ville have sagt, hvis han ellers turde følge mig i 2.L

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

29 JOB

Praktikanter/studerende

Se alle job Indryk job

Job

Pressechef

Frist: 20. maj kl. 10.00

Praktikanter/studerende

Frist: Hurtigst muligt

Praktikant

Frist: 7. maj
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.