Nikolaj Stagis


Nikolaj Stagis

Tlf. 33231300 / 40604400

Karma: 141 (?)

Forfatter:

1


artikler

346


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 16. januar 2007

Om

Jeg rådgiver om corporate branding, strategiudvikling og kommunikation og er adm. direktør i brandbureauet Stagis A/S, som jeg startede i 1997.

Stagis hjælper virksomheder med at se, leve og udtrykke deres autentiske identitet gennem udvikling af organisationskultur, corporate design og kommunikation. Du kan læse mere om Stagis på www.stagis.dk og www.stagisblog.com. Vi hjælper også byer og kommuner med at udvikle strategi, politiske visioner og city brands og Stagis står bag Kommunebranding13 og Kommunebranding14 den 11. november 2014. Se mere på www.branding14.dk

Vi søger lige nu en Brand- og kommunikationskonsulent og en senior grafisk designer. Og hvert år har vi praktikanter fra bl.a. CBS, KU og designskolerne.

Jeg har skrevet ledelsesbogen "Den autentiske virksomhed" (2012 GyldendalBusiness). Bogen handler om strategi- og brandudvikling og hvordan virksomheder som Absolut, Hästens, Noma, LEGO, Novozymes, Bøgedal, BMW, Alessi og Ducati lykkes med at definere og leve deres brand. Læs mere om bogen på www.nikolajstagis.dk

Jeg holder foredrag og underviser på forskellige uddannelsesinstitutioner, bl.a. Copenhagen Business School, Roskilde Universitet, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Kunstakademiets Designskole, University of Technology, Sydney og Syddansk Universitet.

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
GyldendalBusiness
Siden 2012
forfatter Udgivet bogen Den autentiske virksomhed på GyldendalBusiness i 2012. Se mere på mit personlige website nikolajstagis.dk
The Medinge Group
Siden 2011
medlem og director The Medinge Group er en international branding tænketank, som fremmer bevidste og humane brands. Vi uddeler Brands With A Conscience prisen og gruppen har udgivet bogen "Beyond Branding". Vi mødes to gange årligt, skiftevis i Medinge i Sverige og en hovedstad i Europa.
Copenhagen Business School
Siden 2008
Underviser Jeg forelæser fra tid til anden på CBS, bl.a. sammen med professor Majken Schultz på MMD, desuden på CBS Executive og CBS sommerskole.
Roskilde Universitet
2007 - 2010
Ekstern Lektor Undervist på Kommunikation og vejledt studerende på overbygnings- og specialeniveau. Har desuden undervist på CBS, Mediehøjskolen i København mv.
Stagis A/S
Siden 1997
Adm. direktør, grundlægger Stagis er et design- og kommunikationsbureau. Vi hjælper virksomheder med at kortlægge og udtrykke deres autentiske identitet gennem udvikling af organisationskultur, design og kommunikation.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Copenhagen Business School
2005 - 2006
Management Development
MMD
Master of Management Development
Syddansk Universitet
1997 - 1998
Filosofi
Filosofi
Praksis, Danske Designere
1995 - 2004
mDD
Designer
Pacific Northwest College of Art
1994 - 1994
Photo journalism training program
Photography

Artikler

 
1

Indlæg

 
Nikolaj Stagis
Lørdag 23. maj 2015
Nikolaj Stagis
Torsdag 28. maj 2015
Nikolaj Stagis
Nikolaj Stagis
Nikolaj Stagis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.