Nicolas Lund-Larsen


Nicolas Lund-Larsen

Tlf. samme / 001-305-333-3659

Karma: 371 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 6. november 2007

Om

På en måde tror jeg nok at mine forventninger til tilværelsen er højere end hvad jeg kan tillade mig. Jeg vil se så meget som muligt og jeg vil have udfordringer
Jeg er ret overbevist om at lykke ikke kommer af sig selv,og at arbejdet med at finde den og beholde den er en del af den.

Nysgerrighed har styret den del af mine valg, journalistikkken og politik er holdepunkter for mine karrieremæssige valg, nysgerrighed og eventyrlyst har været faktorer i mit personlige liv. Lige nu bor og arbejder jeg i Florida i USA, udforsker disse omgivelser der har tråde og traditioner til dels det traditionelle USA, men også til Syd- og mellemamerikas politiske og historiske situationer.

Min datter Ida på 16 år er skilsmissebarn og har boet sammen med mig altid, hun er med i USA og det er spændende at følge Verden gennem hendes, kringlede, kvindelige teenage øjne. 

ikke alt er interlektuelle udfordringer, jeg får spillet en del tennis, det er pragtfuldt at spille udendørs i februar. 

På det seneste har jeg skiftet den trygge tilværelse som medarbejder ud med det usikre liv som selvstændig. Nu vejleder jeg danskere i ejendomskøb her i Florida, håber at kunne være oversætter af kundekultur og hidsig amerikansk sælgermentalitet til danskere der gerne vil kigge lidt og ikke altid er dybt imponerede.


 

Indlæg

 
Nicolas Lund-Larsen
Onsdag 28. april 2010
Nicolas Lund-Larsen
Onsdag 21. november 2007
Nicolas Lund-Larsen
Mandag 3. december 2007
Nicolas Lund-Larsen
Lørdag 5. januar 2008
Nicolas Lund-Larsen
Onsdag 9. januar 2008
1 2 3 4 5

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.