Nadja Pass


Nadja Pass

Tlf. 29499696

Karma: 361 (?)

Forfatter:

16


artikler

348


indlæg

Oprettet på Kforum: søndag 22. april 2007

Om

Drevet af nysgerrighed, opflasket på champagne, altid på eventyr... Og så i øvrigt medstifter af det demokratiske laboratorium Borgerlyst, redaktør og konceptudvikler på magasiner, client publishing og sociale platforme, fast konsulent for Fødevareministeriets nye satsning 'Madkulturen', Facebook-connaisseur, blogger, klummeskribent på Samvirke, foredragsholder, kulturanalytiker - blandt andet med en masse viden om mangfoldighedsledelse efter at have lavet nogle store undersøgelser om snublesnore på direktionsgangene for Protocol og Beskæftigelsesministeriet. Moderator, tekstforfatter og ofte brugt som wildcard i innovations- og udviklingsprocesser. + selvfølgelig alt det løse. Elsker tankevækkere, sammensurier og at snakke med fremmede. Og bliver i godt humør af blive stillet uventede spørgsmål.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Borgerlyst
Siden 2010
Medstifter
Forlaget Reflexioner
Siden 2002
Redaktør og grundlægger. Udgiver magasinet Reflexioner, der blander fagtidsskrift, kunstbog og livsstilsmagasin - og udvikler kundemagasinkoncepter for virksomheder, der tør tænke tanketungt, blande kunst og videnskab, faglighed og fyndighed.
McCann-Erickson
1998 - 2001
Research Executive. Opstartede og ledede afdelingen 'Magic Hat', hvor vi udviklede nye metoder til at undersøge ungdomskulturer og kulturelle tendenser - og på den baggrund rådgav kunderne om målgrupper, produkt- og konceptudvikling
McCann-Erickson
1993 - 1995
Ungdomskulturanalytiker. Rejste Danmark rundt og boede i forskellige byer for at undersøge ungdomskulturerne. Udgav derpå bogen "Sækkerøv og store bluser, unge i 90'erne"

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
2005 - 2007
Censor, institut for medier, formidling og erkendelse
Retorik
Københavns Universitet
1993 - 2001
Cand.mag. i retorik
Retorik. Tilvalg i antropologi, minoritetsstudier + et år ved University of Ghana

Artikler

 
Onsdag 10. februar 2021
Onsdag 9. december 2015
Onsdag 12. februar 2014
Torsdag 25. april 2013
1 2 3 4

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.