Mikael Lemberg


Mikael Lemberg

Mikael Lemberg

Karma: 547 (?)

Forfatter:

2


artikler

106


indlæg

Sådan får du Facebook Questions nu!

Her til aften annoncerede Facebooks blog et nyt produkt med navnet “Questions”. Snart kan du få gode råd og anbefalinger ved at dele spørgsmål og afstemninger med dine venner. Er du nysgerrig? Så se her hvordan du får adgang til Questions med det samme!

Facebooks seneste nyskabelse “Questions” kan meget vel vise sig at blive et særdeles viralt værktøj. Konceptet er meget simpelt. Stil et spørgsmål, angiv nogle valgmuligheder og se svarene løbe ind fra dine venner. Efterhånden som de svarer, deler de spørgsmålet videre ud i deres eget netværk og pludselig har du flere tusind Facebook-brugere til at hjælpe dig med at finde det rette svar.

Facebook fortælle på deres blog at produktet snart bliver tilgængeligt for alle brugere, men faktisk kan du allerede nu få adgang til det med følgende tre nemme skridt:

1. Skift sprog til engelsk

2. Gå til forsiden

3. Stil et spørgsmål

Questions bliver sikkert en kilde til megen morskab blandt venner (hvor mange “Er det fredag?” spørgsmål mon vi kommer til at se?) og kan uden tvivl også bruges ganske seriøst som crowdsourcing-værktøj. Men mindst lige så interessant bliver det at se hvordan virksomhederne vil tage dette nye produkt til sig!

Med Questions får virksomheder et effektivt og gratis værktøj til at lave kundeundersøgelser og produktudvikling, men de bør også holde sig for øje at utilfredse kunder hurtigt udbrede budskaber om dårlig service eller ringe produkter gennem værktøjet. Derfor er det som så meget andet på Facebook et knivsæg de skal balancere på.

Hvad er dit indtryk af Facebook Questions? Kommer du til at bruge det? Og hvordan synes du virksomheder bør udnytte det?

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Webkonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.