Mia Hesselberg-Thomsen


Mia Hesselberg-Thomsen

Mia Hesselberg-Thomsen

Karma: 18 (?)

Forførelse fra morgenstunden

Ah, nu gjorde jeg det igen... selvom jeg havde lovet mig selv at jeg, efter efterårsferiens optankning at tanker og frisk luft, ville starte på en frisk ny stil, en ny arbejdsform … og nu har jeg gjort det IGEN åbnet mine mailbokse, alle 3 - så er jeg i gang.

 

En spændende overskrift på et nyhedsbrev – om at måle kommunikation. Min nysgerrighed blev tricket, og gik fluks i gang med at kigge nærmere" interessant", hvad er det for en kommunikation der kan måles? Jeg brugte 3 minuter på at læse om den spændende dag, uden at blive aldrig klogere, på hvad det var der kunne måles.

 

Næste mail, en bekræftelse på en workshop om samarbejdskultur i forbindelse med en sammenlægning..... "dejligt" - den havde jeg virkelig glædet mig til.

 

Tankerne fløj fra kommunikationsdagens spørgsmål til produktionsvirksomheden og deres kulturudfordringer. Små anekdoter dukkede op i mit hoved fra andre lignende opgaver... og så lå der mails med beskæftigelser, regninger, spørgsmål, flere nyhedsbreve, forespørgsler, en hilsen fra en veninde der forsvandt i tiden … varme tanker …

 

...og jeg var kommet langt væk, mine tanker var vidt omkring i reflektioner, og jeg var langt væk fra mine løfter til mig selv.

 

Det tog kun få minutter at bryde mit løfte til mig selv om nye tider, et løfte om at bruge min morgenfriskhed til at udvikle, til at skrive nogle af alle de blogindlæg jeg skriver i mit hoved på min cykel om morgenen, på min morgen gåtur med min hund, og fra andre af inspirationens fripladser.

 

Først skrive – og så åbne mails, var mit løfte til mig selv.

 

Hver mail jeg ser – jeg behøver ikke engang at åbne den, kommer jeg igennem et hav af stemninger. Tanker på vildveje, langt væk fra det dugfriske inspirerende oplæg, jeg havde med mig ind på kontoret. Jeg er bare pinlig nem at forføre, på sådan en frisk ny dag.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

58 JOB

kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.