Mathias Holm Pedersen


Mathias Holm Pedersen

Mathias Holm Pedersen

Karma: 271 (?)

Forfatter:

8


artikler

56


indlæg

Mit speciale i medierne

Det kan kun anbefales andre studerende, at forsøge at bruge sit speciale på at skabe lidt PR for sig selv. For mit vedkomne gav det lidt støj, og det har været super fedt at mærke interessen for et stykke arbejde, man har brugt seks måneder på.

En artikel på videnskab.dk, der handler om mit speciale.

Udgangspunktet for mig var at skrive en analyse til K-forum. Analysen bygger i det store hele på resultaterne fra mine undersøgelser i specialet, kondenseret og skrevet om i et lidt mere let sprog. Analysen er indtil videre blevet læst af mere end 1000 Kforum-brugere.

Analysen blev også taget op af journalisten.dk, som lavede en lille historie på den. Jeg havde egentlig tænkt mig at lave en pressemeddelse på resultaterne, men det blev aldrig rigtig til noget. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der har oplevet, at specialet hurtig forsvinder fra bevidstheden, når det er afleveret. Så analysen var alt, jeg kunne overkomme at skrive.

Derudover ringede en journalist fra videnskab.dk og lavede et interview med mig om specialet. Det kom der en rigtig lækker lille historie ud af.

Og prikken over i’et. Uriasposten skrev en lille post. Den løb lidt ad sporet.

Så anbefalingen er klar. Skriv en analyse, en kronik eller en artikel, ring til en journalist, eller send en pressemeddelelse til et medie. Specialer har masser af viden, som fortjener at nå andre end din censor.


Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

37 JOB

Kommunikationschef

Se alle job Indryk job

Job

Teamleder

Frist: 5. marts kl. 9.00

Praktikant til SoMe

Frist: Løbende samtaler

Kommunikationschef

Frist: 25. marts kl. 12.00
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.