Martin Sønderlev Christensen


Martin Sønderlev Christensen

Martin Sønderlev Christensen

Karma: 323 (?)

Forfatter:

10


artikler

408


indlæg

Gå-hjem-møde om sociale mobil applikationer hos Socialsquare

 

Socialsquare lancerede i begyndelsen af denne måned en iPhone applikation  sammen med Kforum. Vi har i den forbindelse gjort os en masse tanker om, hvor internettet er på vej hen, hvordan det påvirker organisationen og dens omverden – og hvilke muligheder vi får ved at tænke mobilt og socialt.

Disse tanker og en masse eksempler vil vi gerne dele med jer ved vores kommende gå-hjem-møde den 2. december kl. 16.00-18.00, som sædvanligt med efterfølgende netværk og en gå-hjem-snack.

Hvor du også vil møde Jakob Mikkelsen fra Greener Pastures og Timme Bisgaard Munk fra Kforum.

Apps og mobil-sites er i stigende grad blevet en ny vej til internettet. Og internettet har fundet vej til vores lommer. Vi er i stigende grad på hele tiden, og det understøtte og sætter fart under det sociale. Vi nu kan holde os i kontakt, opmærke, opdatere, navigere og koordinere på stedet.  Hvad betyder det? Hvad er det for nogle platforme? hvilke muligheder og udfordringer giver de?

Vi har inviteret vores gode samarbejdspartnere fra vores arbejde med Kforum app’en fra Greener Pasturesmed. Greener Pastures har styr på den tekniske udvikling af apps til iPhone og iPad. Og Jakob Mikkelsen vil komme og fortælle om det praktiske i at lave mobile apps, og give gode råd til hvordan man kommer i gang.

Timme Bisgaard-Munk fra Kforum kommer også og fortæller om arbejdet med K-forums app – og vil med stor entusiasme og en masse grafer fortælle os hvor app-revolutionen er ved at bringe os hen.

Kom og bliv inspireret og del dine spørgsmål, erfaringer og visioner med andre. Går du selv med en social app i maven eller på hjernen, så tag den med og lad os snakke om den.

Tilmeld dig her:  http://socialsquare.dk/2010/11/17/ga-hjem-moede-om-den-sociale-mobilapplikation-d-2-december/

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

27 JOB

Kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Job

Head of Communications

Frist: 12. april

Praktikant

Frist: 10. april

Kommunikationsrådgiver

Frist: 17. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.