Maria Klinke


Maria Klinke

Tlf. 207799968

Karma: 192 (?)

Forfatter:

1


artikler

269


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 11. februar 2008

Om

Dér, hvor relationer og kommunikative processer danser med psykologi finder jeg mig selv allermest fagligt tryllebundet.

I dette krydsfelt ser jeg mig selv som leverandør af passende forstyrrelse gennem coaching (refleksive samtaler), organisationsudvikling, forandringsprocesser og proceskonsultation i et systemisk og narrativt perspektiv. Begreber som mangfoldighed og deep democracy vil nok være nogle af de mest essentielle nøgleord, hvis jeg skal beskrive hvordan jeg arbejder - jeg bestræber mig på at facilitere processer hvor alle stemmer bliver hørt i en atmosfære af nysgerrighed og tolerance, og føler mig priviligeret når det lykkes.

At udforske hvordan andre menneskers model af verden ser ud er en daglig udfordring og kilde til glæde, undren og udvikling. Jeg er villig til at stille spørgsmål til hvadsomhelst, og sætter altid pris på ærlige, originale og tankevækkende perspektiver.
 
Jeg er selvstændig erhvervspsykologisk konsulent i Maria Klinke Ledelse & Udvikling hvor jeg er så priviligeret at være med til skabe forandring i nogle af landets sejeste virksomheder.
 
Når jeg ikke er en one-woman army, er jeg associeret chefkonsulent hos Matzau Erhvervspsykologer, ekstern lektor i narrativ psykologi på  Danish Institute for Study Abroad (DIS) samt hovedunderviser på den statsakkrediterede lederuddannelse i systemisk coaching på Københavns Erhvervsakademi.
 
Medforfatter af bogen Narrativ coaching - en ny fortælling http://bit.ly/95n8KJ (Dansk Psykologisk Forlag 2010)
 


 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Matzau Erhvervspsykologer
Siden 2011
Chefkonsulent
Københavns Erhvervsakademi
Siden 2010
Underviser Underviser på den statsakkrediterede lederuddannelse CoachingManagement i akademifaget coaching i organisationer i samarbejde med Ørsted Udvikling og Ledelse.
Maria Klinke Erhvervspsykologi
Siden 2010
Selvstændig ledelses- & organisationskonsulent Ledelses- og organisationsudvikling fra et systemisk og narrativt perspektiv. Ledelsessparring og stressrådgivning. Underviser. Foredragsholder.
Dansk Psykologisk Forlag
2010 - 2010
Forfatter Medforfatter af bogen "Narrativ coaching - en ny fortælling. Individuelt og i team"
Sandgreen-Nielsen Ledelsespsykologi
Siden 2009
Associeret erhvervspsykologisk konsulent Associeret erhvervspsykologisk konsulent og erhvervscoach. Har siden november 2009 tilbragt en arbejdsuge hver måned i Grønland med at varetage 30+ coachingforløb med medarbejdere, ledere og fagchefer i forbindelse med implementeringen af kommunalreformen i verdens største kommune, Kommunequarfik Sermeesooq samt 360graders-baseret ledelsesudviklingsproces for topledelsen i Grønlands Lufthavnsvæsen.
Erhvervspsykologerne v/ Kit Sanne Nielsen
2007 - 2007
Engelsk oversættelse af bogen "Fortællinger i organisationer - narrativ praksis" (Hans Reitzels Forlag) af Kit Sanne Nielsen til "Narrative Practice in Organizations - Consulting through Stories."
Erhvervspsykologerne v/ Kit Sanne Nielsen
2007 - 2010
Erhvervspsykologisk konsulent Ledelsescoaching: Individuelle coachingforløb for ledere og specialister, i blandt med afsæt i Neo Pi-R personlighedstest (erhverv). Stresscoaching: Længerevarende stresscoachingforløb. Vejleder, når det er meningsfuldt for den coachede, i mindfullness og meditationsteknikker. Teamcoaching. Planlægning og udførelse af seminarer, temadage og organisatoriske udviklings- og forandringsprocesser. Både i private virksomheder som fx Novo Nordisk og Quartz+Co, samt i en lang række kommuner, særligt på daginstitutions- og socialområdet. Proceskonsulentuddannelse: Undervisning af ledere og konsulenter i narrativ proceskonsultation. 360graders ledelsesfeedback: Indsamling af feedback fra respondenter, tilbagemeldinger til de evaluerede ledere samt planlægning og udførelse af opfølgende seminarer og temadage for ledergrupper.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Refflect/SANDCHRISTENSEN
2008 - 2008
Certificeret i 360 graders ledervurdering
360 graders ledervurdering
Dansk Psykologisk Forlag
2008 - 2008
Certificeret i NEO PI-R Personal Inventory
NEO PI-R Personal Inventory
Erhvervspsykologerne v. Kit Sanne Nielsen
2007 - 2008
Narrativ/systemisk proceskonsulentuddannelse
Proceskonsultation, kompleksitet, forandringsprocesser.
Roskilde Universitet
2006 - 2008
Proces- & teamcoach. Individuel coaching.
Team- og individuel coaching

Artikler

 
Tirsdag 4. august 2009
1

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.