Linda Kristiansen


Linda Kristiansen

Linda Kristiansen

Karma: 67 (?)

Folketingsvalg 2011: Invitér et helt panel

inviter et panelSenest 12. november 2011 skal der være folketingsvalg.

I den anledning er vi en række kandidater/MF’ere fra storkreds Sjælland på tværs af partier, der er gået sammen for at etablere et stærkt, interessant og engageret panel til diverse paneldebatter.

Vi dækker politisk bredt og er ikke bange for at udfordre hinanden. At vi kender hinanden er også med til at give debatterne mere dybde og vi
ved hvilke knapper vi skal trykke på hos hinanden.

Har I lyst til at få besøg af et panel debatlystne folketingsmedlemmer/-kandidater og spare tid med at kontakte alle partierne, så ring eller
skriv til koordinator Martin Bork på

26 20 97 20 eller
martin.bork@mail.dk

Skulle der være en eller flere i panelet der er forhindret den dag, sørger de selv for at sende en anden kandidat.

Panelet består af:

Christian Juhl ‐ www.christian‐juhl.dk

 • Et åbent Europa uden
 • EU En verden uden fattige og uden forurening
 • Solidaritet uden grænser
 • Et folketing uden Fogh
 • En fagforening uden tøven
 • Socialisme med mangfoldighed

Astrid Krag ‐ www.astridkragh.dk

Jeg er medlem af SF, fordi jeg vil have en verden, hvor alle mennesker har lige muligheder for at vælge det liv, de vil, hvad enten de er født i Gellerup eller Gentofte, hedder Ahmed eller Allan. Skal vi sikre folk lige muligheder, er det afgørende, at vi har et stærkt velfærdssamfund med gode børnehaver, en stærk folkeskole og en ældrepleje med tid til omsorg. Og at vi stopper med at give de rigeste skattelettelser og favorisere de private sygehuse.

Ole Hækkerup ‐ www.s‐dialog.dk/olehaekkerup

I disse år vokser forskellene. Både internationalt og i vores eget land. Vi lever i en delt verden hvor få har for meget og mange for lidt. Og det er med til at give spændinger, krige og terror at verden er så skæv. Netop derfor er den borgerlige regerings nedskæringer på blandt andet bistanden til U‐lande i den grad en politik der trækker i den forkerte retning. Når tilliden til velfærden smuldrer, uligheden stiger og den sociale arv stadig slår igennem, må vi have en politik der ”tager skeen i den anden hånd”.

Linda Kristiansen ‐ www.lindakristiansen.dk

Jeg ønsker ‐ lige muligheder til mennesker med forskellige forudsætninger. Der skal være fuld tilgængelighed til alle samfundets områder, også for handicappede og for socialt udsatte. Vi skal ikke have a‐ og b‐hold hverken på sundhedsområdet, IT‐området eller nogen andre steder.

Jeg har tillid ‐ til at kommunerne, selv kan forvalte deres økonomi med fornuft og til gavn for borgerne uden diktat fra regeringen. Vi skal vise offentligt ansatte tillid. Gennem tillid kommer ansvarlighed.

Villum Christensen ‐ www.liberalalliance.dk

56 år, Cand.scient.pol. og master i offentlig ledelse.

Medlem af Hashøj/Slagelse byråd i 20 år. Viceborgmester i begge kommuner.

Rektor på Handelshøjskolecentret i 10 år, Institutleder på Syddansk Universitet da jeg kom i folketinget i sommeren 2008 ‐bl.a. uddannelses‐ og erhvervsordfører.

Ib Bermann Schmidt ‐ www.kd.dk

 • Nedbringelse af aborttallet gennem rådgivning og støtte
 • Familiepolitik og børnenes tryghed og helbred
 • Serviceniveauet på Danmarks øer og i randområderne
 • Rent miljø og energi ‐ forbrug og produktion
 • Fokus på medmennesker med specifikke behov

Kristian Egebæk Mortensen ‐ www.konservative‐kristian.dk

34 år og bosiddende ved Dianalund i Sorø kommune. Jeg arbejder som daglig leder i en børnehave i Lejre kommune, og er gift på 7. år med Charlotte og sammen har vi tre raske drenge, Albert på 2 år og tvillingerne Gustav og Karl på et ½ år.

Jeg ønsker et samfund hvor dem der kan klare sig selv, skal gøre det, mens dem der trænger til hjælp skal hjælpes, med det sigte at kunne klare sig selv i så stort et omfang det er muligt. Danmark er i en økonomisk krise der gør vi ikke bare kan strø om os med penge, og tiden kan bruges til et service eftersyn af velfærdssamfundet. Det drejer sig ikke altid om penge, men også holdning til tingene. De konservative tør godt lave reformer, vi vil forandre for at bevare.

Vi skal turde være konservative og have holdninger også selvom vi er i regering.

Louise Schack Elholm ‐ www.louiseelholm.venstre.dk

I Danmark har vi et velfungerende velfærdssamfund, hvor vi alle har mulighed for at tage en uddannelse, for at blive behandlet på sygehuset og for at blive passet på, når vi bliver ældre. Det, mener jeg, er et samfund, som vi skal værne om. Jeg mener samtidigt, at det er vigtigt at holde fast i skattestoppet, så borgerne ikke kan blive overrasket over en ubehagelig skattepakke.

René Christensen ‐ www.danskfolkeparti.dk/Rene_Christensen.asp

40 år gift, 2 børn på 9 og 11 år, bor i Guldborgsund kommune medlem af Folketinget, formand for Fødevareudvalget og Familie og Forbrugerordfører for Dansk Folkeparti. Jeg er ligeledes byrådsmedlem og formand for arbejdsmarkedsudvalget i Guldborgsund kommune.

Jeg har min store interesse inden for det sociale område, særligt på utilpasset unge. Ligeledes er kvalitet og sundhed i fødevare et stort interesse område, samt vækst i samfundet (arbejdspladser).

Jeg deltager gerne i debatter med andre politiske områder.

Hent PDF-fil “Inviter et panel” her

Spred budskabet

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Kommunikationschef

Se alle job Indryk job

Job

Vil du skabe bedre forståelse i verden?

Frist: 20. januar

Seniorkonsulent

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikations- og pressechef

Frist: 3. februar kl. 12.00
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.