Lars Sandstrøm


Lars Sandstrøm

Tlf. +45 4096 1388

Karma: 79 (?)

Forfatter:

3


artikler

94


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 10. januar 2007

Om

Jeg er direktør og rådgiver i virksomheden Corporate Relations, som jeg etablerede i 2015. Her gennemfører jeg interes­sentanalyser, udvikler kommunikations-, branding- og relationsstrategier, holder oplæg og uddanner kommuni­katører, samt rådgiver i digital kommunikation.
 
Jeg har arbejdet cirka 30 år som rådgiver inden for strategisk kommunikation, web og branding. Før Corporate Relations var jeg over 10 år i kommunikations- og designbureauet Bysted som chefrådgiver og kundeansvarlig. I denne periode var jeg bl.a. ansvarlig for at udvikle bureauets metoder og værktøjer til interessentanalyse og strategiudvikling. Forinden var jeg rådgiver i Intellecta Corporate, og var før det direktør og partner i PR-bureauet MESTANAS & Partners. De første tre år efter min uddannelse arbejdede jeg som informationsmedarbejder i Erhvervsfremme Styrelsen.
 
Jeg er uddannet cand. scient. soc. i public relations fra Roskilde Universitetscenter (1992) – en uddannelse, der kombinerer erhvervsøkonomi og dansk. Jeg har desuden været tilknyttet RUC i en årrække, dels som gæsteforelæser og censor, og dels i de seneste 10 år som ekstern lektor og vejleder på Kommunikationsuddannelsen.
 
Som rådgiver har jeg arbejdet med mange forskellige typer af kommunikationsopgaver, internt som eksternt, online som offline.
 
Derudover har jeg skrevet fire bøger om branding, ledelse, kommunikation og strategi. Jeg deltager aktivt i debatten om den strategiske kommunikations rolle og funktion i virksom­heder. Jeg har skrevet en række artikler og debatindlæg om strategi, investor relations, web og ledelse, og bliver ofte anvendt som foredragsholder i virksomheder og på konferencer. Jeg har siddet i bestyrelsen i Dansk Kommunika­tionsforening og i Dansk Investor Relations Forening i en årrække.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Corporate Relations
Siden 2015
Direktør
Corporate Relations
Siden 2015
Direktør Corporate Relations er et kommunikations- og relationsbureau, ejet og ledet af Lars Sandstrøm, der har cirka 25 års erfaring som rådgiver i kommunikation, branding og relationsudvikling. Bureauet har ekspertise i dialog, relationer og strategi. Vores væsentligste ydelser er interessentanalyser, udvikling af strategier, oplæg og uddannelse, samt rådgivning om kommunikation, IR, branding og digitale medier. Bureauets leder har løst opgaver for mere end 100 små og store, danske og udenlandske virksomheder, organisationer og kommuner.
Bysted
Siden 2004
Kommunikationsrådgiver Jeg er uddannet cand. scient. soc. i public relations fra Roskilde Universitetscenter (1992) og arbejder til daglig i Bysted, der hjælper danske og internationale virksomheder med at udvikle stærke, helhedsfokuserede corporate brands. Jeg kom til Bysted efter fire år som kommunikationsrådsgiver i Intellecta Corporate, og var før det direktør og partner i kommunikationsvirksomheden MESTANAS & Partners. Har desuden været informationsmedarbejder i Erhvervsfremme Styrelsen. Jeg har skrevet to bøger om branding, udgivet på Samfundslitteratur, og deltager aktivt i debatten om den strategiske kommunikations rolle og funktion i virksomheder. Jeg har skrevet en række artikler og debatindlæg om kommunikation og ledelse, og bliver ofte anvendt som foredragsholder i virksomheder og på konferencer. Jeg er desuden formand for webudvalget i Dansk Kommunikationsforening.
Intellecta
2000 - 2004
Kommunikationsrådgiver Kommunikation og PR
MESTANAS & Partners
1996 - 2000
Kommunikationsrådgiver Kommunikation og PR
Erhvervsfremme Styrelsen
1993 - 1996
Informationsmedarbejder Kommunikation
Teknologisk Institut
1992 - 1993
Informationsmedarbejder Kommunikation

Artikler

 
Mandag 12. november 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.