Lars Sandstrøm


Lars Sandstrøm

Tlf. +45 4096 1388

Karma: 79 (?)

Forfatter:

1


artikler

89


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 10. januar 2007

Om

Jeg er uddannet cand. scient. soc. i public relations fra Roskilde Universitetscenter (1992) og arbejder til daglig i Bysted, der hjælper danske og internationale virksomheder med at udvikle stærke, helhedsfokuserede corporate brands.

Jeg kom til Bysted efter fire år som kommunikationsrådsgiver i Intellecta Corporate, og var før det direktør og partner i kommunikationsvirksomheden MESTANAS & Partners. Har desuden været informationsmedarbejder i Erhvervsfremme Styrelsen.

Som konsulent har jeg arbejdet med mange forskellige typer af kommunikations- og brandingopgaver; fra analyse og tekst, over rådgivning og undervisning til projektledelse og webproduktion.

Jeg har skrevet to bøger om branding, udgivet på Samfundslitteratur, og deltager aktivt i debatten om den strategiske kommunikations rolle og funktion i virksomheder. Jeg har skrevet en række artikler og debatindlæg om kommunikation og ledelse, og bliver ofte anvendt som foredragsholder i virksomheder og på konferencer. Jeg er desuden formand for webudvalget i Dansk Kommunikationsforening.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Bysted
Siden 2004
Kommunikationsrådgiver Jeg er uddannet cand. scient. soc. i public relations fra Roskilde Universitetscenter (1992) og arbejder til daglig i Bysted, der hjælper danske og internationale virksomheder med at udvikle stærke, helhedsfokuserede corporate brands. Jeg kom til Bysted efter fire år som kommunikationsrådsgiver i Intellecta Corporate, og var før det direktør og partner i kommunikationsvirksomheden MESTANAS & Partners. Har desuden været informationsmedarbejder i Erhvervsfremme Styrelsen. Jeg har skrevet to bøger om branding, udgivet på Samfundslitteratur, og deltager aktivt i debatten om den strategiske kommunikations rolle og funktion i virksomheder. Jeg har skrevet en række artikler og debatindlæg om kommunikation og ledelse, og bliver ofte anvendt som foredragsholder i virksomheder og på konferencer. Jeg er desuden formand for webudvalget i Dansk Kommunikationsforening.
Intellecta
2000 - 2004
Kommunikationsrådgiver Kommunikation og PR
MESTANAS & Partners
1996 - 2000
Kommunikationsrådgiver Kommunikation og PR
Erhvervsfremme Styrelsen
1993 - 1996
Informationsmedarbejder Kommunikation
Teknologisk Institut
1992 - 1993
Informationsmedarbejder Kommunikation

Artikler

 
Mandag 12. november 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.