Kristian Brask Thomsen


Kristian Brask Thomsen

Kristian Brask Thomsen

Karma: 1211 (?)

Bag om Michelinstjernen
Kristian Brask Thomsen gik bag den estimerede restaurantscene og fik et dybdegående interview med stjernekokken Mads Refslund om gastronomien, inspirationen, konkursen, den perfekte ret, Noma og om, hvordan han friviligt blev forført af sin første Michelinstjerne.
 
Læs mere i artiklen: Hva' så Mads?

Kommentarer

Få nyhedsbrev

50 JOB

SoMe-ekspert

Se alle job Indryk job

Kursus

Strategisk brug af TikTok til branding og markedsføring

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Communications Manager

Frist: Snarest muligt

SoMe-ekspert

Frist: 14. oktober

Head of EVP Communication Partnering

Frist: 9. oktober
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.