Josefine Campbell


Josefine Campbell

Tlf. 26361199

Karma: 73 (?)

Forfatter:

2


artikler

49


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 8. april 2008

Om

 

Vitaliserer virksomheder og brands
Da jeg var 21 startede jeg mit første firma - lidt ved et tilfælde. Jeg havde aldrig forstillet mig selv som en der skulle lave forretning, men fandt ud af, at jeg var godt til det, fordi jeg helt naturligt synes at når vi 'gør forretning' skal det være på en måde der maksimerer værdien for alle parter - også på lang sigt. Derfor er der mange af mine professionelle relationer der går mange år tilbage. 
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
inPower
Siden 2017
Exec. Coach & Forfatter inPower leverer forretningsdrevet ledelsesudvikling og exec. coaching primært til større virksomheder - og vi laver kurser, der skal fremme, at du ha et klart sind – og du vågner op med energi hver morgen.
Pine Tribe
Siden 2013
Co-Fonder & Co-CEO Pine Tribe is a new kind of book site and publisher. Our concept is to bring the best books from national markets to global audiences. We strive for a world that is more connected, through better sharing of ideas, thoughts and stories.
Campbell Co
2008 - 2013
ejer, strateg og facilitator Campbell Co hjælper sine kunder med at skabe formidling og fornyelse, der understøtter virksomhedens forretningsstrategi.
Abbito Studio
2003 - 2003
Account Manager Abbito Studio er et af spaniens førende designbureau'er specialiseret i modebranchen. Bureauet er beliggende i Barcelona
Kuanshi Consulting
2003 - 2007
Project Consultant Kuanhsi is a highly experienced consulting company specialised in developing and executing entertainment strategies and content partnerships within the brand – music – film and fashion business.
CastIt
2000 - 2004
co-fiunder CastIt var first mover med sine digitale pre casting service. Noget der ikke var at finde i hos andre casting bureauer i 2000. Desuden er mine gamle partners i castit nogle dygtige mennesker og bureauet leverer den dag idag modeller og typer til reklamefilm og foto.
Girlsquad
1999 - 2001
Co-founder Girlsquad var et first mover agency inden for eventmarkedsførring. Da vi launchede i 1999, var ordet' event' endnu ikke en indarbejdet del af det danske ordforråd. Girlsquad var i sine unge år et high end bureau.

Artikler

 
Onsdag 13. december 2017
Mandag 6. august 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.