Jeppe Kjær Veddinge


Jeppe Kjær Veddinge

Jeppe Kjær Veddinge

Karma: 298 (?)

Forfatter:

10


artikler

6


indlæg

Sagde de virkelig det?

”At en patient dør ti minutter efter at være blevet tilset af en læge… det er aldrig optimalt.”

De praktiserende lægers formand Michael Dupont sætter i et direkte tv-interview helt nye standarder for medfølelse…

...

Vi må nok være ærlige at sige, at det vakte megen opmærksomhed, men det har ikke haft den store effekt, sådan så vi har ansat i stribevis af hjemvendte jyder. Det var heller ikke forventningen. I første omgang var det et spørgsmål om at skabe opmærksomhed, og det fik vi,« siger HR-manager i Linak, Anne-Marie Gissel.”

Én af afsenderne af den tonserdyre kampagne ”Kom hjem”, som skulle lokke jyderne tilbage til Jylland, gør opmærksomheden til selve målet for kampagnen. Ud fra samme succeskriterier kan vi så ønske tillykke til Dagen, Brøndby IF og Rudy Frederiksen.

Kommunikationschef i Danfoss , Ole Daugbjerg, forklarer, at Danfoss ikke fører statistik over, hvor i landet nye medarbejdere kommer fra, men i modsætning til de to andre virksomheder, fik Danfoss ikke umiddelbart større trafik på sin hjemmeside.

I samme artikel i Berlingske bekendtgør Ole Daugbjerg frejdigt, at man åbenbart slet ikke har ønsket at kende kampagnens effekt. Og at den i øvrigt ikke har virket synderligt…

...

”Vor herre bevares, nogle hyklere”

Min egen højrøstede reaktion på, at Politiken sidste weekend bragte en kritisk artikel om BMI i modelverdenen.To dage efter, at samme avis havde prydet Søndagslivs forside – og tre sider i avisen – med en model, som var tyndere end glasnudler.

...

"Jeg er ikke Danmarks svar på Paris Hilton"

Danmarks nye tv-baronesse Caroline Fleming bruger  tilsyneladende udelukkelsesmetoden for at finde frem til, hvem hun er og hvad der berettiger hende til at være på tv.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

63 JOB

Video Stream Producer

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.