Jeppe Bech


Jeppe Bech

Tlf. 28112421

Karma: 62 (?)

Forfatter:

3


artikler

2


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 4. april 2007

Om

Med en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet er jeg klar til at erobre arbejdsmarkedet - eller i hvert fald finde det rigtige job hvor jeg kan udfolde mine kompetencer indenfor kommunikation og markedsføring  - særligt tekstforfatning, markedskommunikation, strategisk kommunikation, sponsorering, CSR, research mm.

Mit speciale - Sponsorstrategi for sponsorudbydere - handler om hvordan sponsorudbydere kan finde frem til potentielle sponsorer, om hvordan virksomhederne (de potentielle sponsorer) agerer i forhold til sponsorering og om hvordan sponsor og sponsorudbyder sammen bedst aktiverer sponsoratet.

Som led i uddannelsen har jeg været kommunikationspraktikant i Fynsk Erhverv, hvor jeg både fik lov til at udvikle organisationens overordnede kommunikationsstrategi, og erfaring med konkrete opgaver indenfor tekstproduktion, medieovervågning, research mv.

Udover min kandidattitel er jeg erhvervssproglig BA i Spansk og Europæiske studier fra Handelshøjskolen i Århus, og har været et semester i udlandet (Universidad de Alicante, Spanien).

Gennem mit studium har jeg været aktiv i studenterpolitik i forskellige sammenhænge, samtidig med at jeg nu som før engagerer mig i foreninger og frivilligt arbejde, bl.a. som skribent, oversætter, pressemedhjælper mm.

Jeg bor sammen med min hustru, Monica, som er socialrådgiver, og vores datter, Johanne. Jeg holder meget af at dyrke sport, bl.a. cykling og løb, når jeg kan finde tid til det. Derudover slapper jeg af sammen med Monica og Johanne, ser tv, læser, sidder ved computeren, slægtsforsker og flere andre ting.
 
Mød mig også på:
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Schaufuss Cykler
Siden 2016
Webmedarbejder Opbygning og design af hjemmeside/webshop.
Det Grønne Hus
2015 - 2015
Webdesigner Jeg har udviklet og optimeret hjemmeside og webshop ved hjælp af tekstforfatning, webdesign, SEO mm.
Ren Service
2015 - 2016
Web- og kommunikationsmedarbejder Jeg har udviklet og SEO-optimeret website, skabt kundedatabase og produktkatalog og produceret tekster.
Hvinningdalskolen, Silkeborg Kommune
2014 - 2014
Intern kommunikationsmedarbejder Jeg har opdateret skolens website med ny struktur og layout, valgt en gennemgående grafisk linje og givet skolens webdokumenter et nyt look samt løst en række diverse ad hoc-opgaver.
iCheck.dk
2014 - 2014
Kommunikationsmedarbejder Jeg har læst korrektur på og skrevet bagsidetekst til bogen 123 ERFARINGER serveret på et sølvfad, fra mine 10 år som iværksætter af Carina Heckscher samt skrevet og layoutet artikel og folder om jobsøgning.
AU Herning
2013 - 2013
Projektmedarbejder Samarbejde med div. erhvervsråd om at kommunikere fordelene for virksomheder i samarbejde med studerende/nyuddannede. Interviewede relevante personer, skrev case stories og designede en folder.
Dansk Skoleskak
Siden 2011
Kommunikations- og pressefrivillig Pressekontakt, research mv.
Forlaget Mellemgaard
2011 - 2011
Grafiker Jeg designede brochurer, som præsenterede forlagets nyeste udgivelser, designede bogomslag og arbejdede med opsætning af teksten i bøgerne.
Kommunikationsforum
2011 - 2013
Freelance artikelskribent Jeg har skrevet artikler om sponsorering til websitet Kommunikationsforum.
Fynsk Erhverv
2008 - 2008
Praktikant Selvstændigt ansvar for udvikling af gennemgribende kommunikationsstrategi, research og medieovervågning på eget initiativ, arbejde med opbygning af hjemmeside (form og indhold, CMS), samt tekstproduktion inden for diverse genrer – bl.a. pressemeddelelser, debatindlæg, annoncer og webtekster.
UGPlus
2007 - 2008
Privatsælger Salg af avisabonnementer og tillægsprodukter via telefon.
AC Børnehjælpen
2006 - 2008
Frivillig oversætter Spansk til dansk oversættelse af rapporter om sponsorbørn i u-lande til deres faddere i Danmark.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Syddansk Universitet
2007 - 2010
Cand.mag
International Virksomhedskommunikation
Specialisering i dansk.
Handelshøjskolen i Århus (Aarhus School of Business)
2004 - 2007
Erhvervssproglig bachelor
Spansk og Europæiske studier
Inklusiv udvekslingsophold i Alicante (Spanien), forårssemestret 2006.

Artikler

 
Tirsdag 14. september 2010
Torsdag 2. september 2010
1

Indlæg

 
Jeppe Bech
Søndag 15. juli 2012
Jeppe Bech
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.