Jens Langergaard


Jens Langergaard

Jens Langergaard

Karma: 396 (?)

Forfatter:

3


artikler

8


indlæg

SecondLife

Tekst

Selvom de 40 er passeret for nogle år siden, er det jo tilladt at være lidt trendy. Secondlife hedder fænomenet som vi nok alle har læst om, men har i også været der!!!!. Da jeg i et TV-indslag hørte, at Grundfos overvejer at lave en filial i Secondlife for at sikre at de swimmingpools som er derude bruger den rigtige punpe, bestemte jeg mig til at erobre den computer i hjemmet,  som vi bruger til spil. Knægtene blev bedt om at lave nogle lektier så far - der ellers aldrig spiller computerspil - kunne komme til at spille et spil for voksne.

Jeg flyttede ind i torsdags, og har snuset lidt rundt i krogene. Hvis du ikke har - så prøv det. Ikke for at se på halvnøgne piger - det er der også i SecondLife ligesom alle andre steder på nettet - men for at se alt det andet. Det er branding, kommunikation og netværk som snart kommer forbi en skærm nær dig, hvis du er ansat i, eller har relationer til multinationale virksomheder. Det siges at der også føres valgkampagner til Senatet i Washington - jeg fandt ikke stedet selv - og der er aviser og nyhedsbureauer derude, og hvis det ikke allerede er der, er det kun et spørgsmål om tid før ABC Hill & Knowlton og/eller andre af de store flytter ind.

Hvad skal man mene om det!! Tjahh, jeg tror det er kommet for at blive og ikke mindst udvikle sig, og faktisk er det skidesjovt (forstår måske bedre at ungerne kan sidde i timevis og spille World of Warcraft) og ikke mindst dybt fascinerende at se de brands der allrede er flyttet derud og dem der måske laver sig et derude og flytter det ud i Firstlife når de er blevet store i Secondlife!!!

Try it -

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Marketing Content Creator

Se alle job Indryk job

Job

Outreach Officer

Frist: 19. december

Content & Social Media Manager

Frist: 12. december

Marketing Automation Manager

Frist: 16. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.