Jens Langergaard


Jens Langergaard

Jens Langergaard

Karma: 396 (?)

Forfatter:

3


artikler

8


indlæg

Har Fogh ikke ret til at klage over pressen!!

Jeg skal ikke gøre mig klog på,  hvem der har ret, eller om danske soldater i Afghanistan 2,3,4 eller 5 gange har udleveret fange til amerikanerne.

Men det er principielt lidt skræmmende at en af de personer, der er allermest eksponeret i pressen åbenbart ikke har lov til at have en mening om pressens dækning. Nu har Fogh foreslået en undersøgelse af DR. Det er selvfølgelig de færreste personer, der mener at pressen har leveret urigtige oplysninger der kan gøre sådan. Men uanset det vækker det til eftertanke at alle automat-reaktionerne er kommet frem - læs Fogh skal ikke blande sig i DRs dækning eller i om DR har dækket sagen sagligt.

Fogh er pressens minister, javel. Men en statsminister er i sagens natur en person som er ekstremt medieeksponeret, og dermed også udsat for en relativt større risiko for at pressen faktisk kan begå fejl. Derfor ville det klæde dem med automatreaktionerne, at der ikke blev råbt berlusconi fordi en statsminister tillader sig at ytre sig om DRs eller andre mediers dækning.

Jeg kan ikke bedømme om der er hold i Foghs kritik. Det kan han vel egentlig bedst selv og han skal jo også dokumentere det. Nu har han bedt DR om selv at undersøge det. En lidt underlig metode måske, men vel bedre end at have sat sit eget departement tll at gøre det.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

59 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Job

Outreach Officer

Frist: 19. december

Kampagnemedarbejder

Frist: 5. december

Kommunikationskonsulent

Frist: Snarest muligt
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.