Jeannette Refstrup


Jeannette Refstrup

Tlf. 40255847

Karma: 1 (?)

Oprettet på Kforum: søndag 12. oktober 2008

Om

Jeg er direktør og kommunikationsrådgiver i det strategiske kommunikationsbureau Strup & Strup, der har base i Fredericia - selv bor jeg i Horsens.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har mere end 10 års dagbladserfaring, inden jeg valgte at blive selvstændig i 2009.

Jeg forventer at afslutte en Executive Master i Corporate Communication fra Aarhus BSS i januar 2017. I løbet af uddannelsen har jeg særligt fokuseret på branding i SMV'er, intern kommunikation i frivillige kædesamarbejder samt krisekommunikation i offentlige organisationer.

Jeg er medlem af Rotary Horsens Vestre og sidder i Spar Nord Horsens' bankråd samt EA Dania Horsens' advisoryboard.

Jeg er medlem af Danmarks Journalistforbund, og Strup & Strup er medlem af Public Relations Branchen og ICCO – International Communications Consultancy Organisation og har dermed tiltrådt branchens etiske regelsæt. 

På bureauet er mine særlige ansvarsområder:
STRATEGISK CORPORATE BRANDING: Jeg hjælper organisationer med at finde og formulere deres kernefortælling og at bruge den i overensstemmelse med organisationens strategi - herunder værdiger samt vision og mission.

FORANDRINGSKOMMUNIKATION: Forskningen viser, at langt mere end halvdelen af alle forandringsprojekter mislykkes – primært fordi man ikke har kommunikeret hensigtsmæssigt. 

KRISEKOMMUNIKATION: Det er altid klogt at forberede sig og holde øje med tegn på, at en krise kan være på vej. Under selve krisen kan uheldig kommunikation forværre sagen. 
SMV'er:Undersøgelser viser, at det i såvel SMV’er som store virksomheder og organisationer kniber med at eksekvere strategi fra papir til praksis. En af grundene er, at den ikke bliver kommunikeret godt nok. Hos Strup & Strup arbejder vi derfor både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau. 

UNDERVISNING & FOREDRAG:
 Jeg underviser blandt andet på akademifaget kommunikation i praksis.
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Strup & Strup
Siden 2009
Direktør
Horsens Folkeblad
1998 - 2008
Journalist

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus BSS
Siden 2015
Executive Master
Corporate Communication
Update
2007 - 2010
Diplom
Analytisk journalistik
* Forår 2007: Modulet formidling af forståelse og sammenhæng (15 ECTS) * Efterår 2007: Modulet fra personlig indsigt til performance (5 ECTS) * Efterår 2010: Mål resultatet af din kommunikation (10 ECTS)
Aarhus Universitet
1999 - 2000
1-årig suppleringsuddannelse
Retorik, kommunikation og formidling
Danmarks Journalisthøjskole
1994 - 1998
Journalist
Journalist

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.