Jan Godsk


Jan Godsk

Tlf. + 45 29804587

Karma: 61 (?)

Forfatter:

2


artikler

9


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 2. november 2007

Om

Creative consultant. Branded Content expert.
Skilled at turning theory into creative solutions.
 
Jury medlem i Branded Content og Entertainment kategorien ved Cannes Lions Festival of creativity 2012
 
Stifter af Ideatakeaway – En ide- og konceptshop, med fokus på at få integrationen mellem indhold, oplevelser og markedsføring til at gå op i en højere enhed.
 
Har gennem foredrag, PR og et utal af præsentationer etableret og markedsført markedsføringsdisciplinen - Branded Content, der er markedsføring gennem indhold, og har som kreativ konsulent/Branded content manager indenfor dette felt, skabt nogen af de første cases på TV, radio, og internettet for kunder som Ford Motor Company og Unilever.
 
Erfaringerne og ekspertisen har givet styrker i at udvikle et Branded Content projekt fra strategisk rådgivning og budgettering, udvikling af indhold og indholdsstrategi til implementering og evaluering.
 
Summen af dette er, at jeg i dag har status af ekspert på området, afledt deraf gæstelære på de kreative linier ved Danmarks medie- og journalisthøjskole samt medvirkende i flere specialer og en bog om dette emne.
 
Og så er jeg, uddannet Art Director, DRRB skolen, med flere års erfaring med markedsføring, idé- og koncept-udvikling på tværs af alle medier for nationale og internationale annoncører.

Artikler

 
Mandag 8. april 2013
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.