Jacob Kildebogaard


Jacob Kildebogaard

Tlf. 26712712

Karma: 46 (?)

Forfatter:

2


artikler

145


indlæg

Oprettet på Kforum: torsdag 27. november 2008

Om

Webanalytiker med stort W :-)

Elsker at formidle om alt indenfor webanalyse og weboptimering med en analytisk tilgang. Derfor driver jeg sitet Webanalytiker.dk, som er et informationssite om alt inden for Webstatistik, webanalyse og tracking. Den spændende verden af webanalyse kender alt for få mulighederne i. Ved hjælp af facts kan sites optimeres og blive meget bedre til at opnå de mål som sitets ejer har. På sitet blogger jeg om tendenser og gode tricks inden for webanalyse. A/B test og Google Website Optimizer.

Til daglig er jeg ansvarlig for Analytics og PPC hos Just-Search. Kort fortalt arbejder jeg med konverteringsoptimering og ROI optimering. Ud fra analyser anbefaler til justeringer ift. navigation, indhold og design.

Jeg har stor erfaring med at installere, opsætte og analysere ud fra Google Analytics, Yahoo! Web Analytics, Omniture SiteCatalyst, Google Website Optimizer, Netminers, CrazyEgg, ClickDensity, Clicktale og andre tools.

For mig er arbejde og fritid ud i et - webanalyseverdenen er meget dynamisk, så det er nødvendigt at bruge en række aftener på at blive holdt opdateret. Fantastisk verden, som jeg håber at indvie mange andre i. Jeg holder også kurser i Google Analytics, hvor jeg har fornøjelsen at lære fra mig. Det er en god oplevelse at se deltagerne forstå potentialet i Analytics, og leve sig ind i alle mulighederne.

Mit speciale omhandlede optimering af kommercielle sites ved hjælp af adfærdsbaserede brugeranalyser, og jeg analyserede bt.dk ved hjælp af Netminers´ system.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Webjuice.dk
Siden 2011
Partner, Analytics og AdWords konsulent Søren Riisager og jeg er Webjuice.dk. To skarpe online profiler der kan hjælpe dig med online markedsføring og konverteringsoptimering.
Just-Search
2011 - 2011
Head of Analytics & PPC Ansvarlig for Analytics og PPC hos Just-Search. Sammen med Henrik Bondtofte, der står for SEO dækker vi paletten af de vigtigste områder for at skaffe trafik og konvertere den.
Pentia
2010 - 2010
Analytics Manager
www.Webanalytiker.dk
Siden 2008
Indehaver
Deducta
2008 - 2009
Analytics Consultant
Mediehuset Ingeniøren
2007 - 2007
Analytiker
InFlow
2007 - 2008
AnalyseSpecialist
Berlingske Analyse
2005 - 2007
Analytiker

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Copenhagen Business School
2001 - 2008
Cand.merc.(mat.)
Cand.merc.(mat.)

Artikler

 
Onsdag 14. januar 2009
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.