Jacob Gowland Jørgensen


Jacob Gowland Jørgensen

Karma: 2771 (?)

Forfatter:

5


artikler

27


indlæg

Oprettet på Kforum: torsdag 29. marts 2007

Om

Jeg er en K-mand med hud og hår. Jeg er uddannet i kommunikation, har skrevet bog om det, har undervist i det og har faktisk arbejdet med kommunikation i hele min karriere. Fra de første websites kom i slut 90´erne, over intern kommunikation i 00´erne til sociale medier og ledelseskommunikation i 10´erne. Og lad mig bare indrømme det - jeg er tosset med det :). Derfor arbejder jeg nu som iværksætter på Danmarks største rejsemagasin og studielektor på CBS efter gode år hos bl.a  KL, Rambøll Management, CBS, Novo Nordisk, Maersk Line og ikke mindst i kommunikationens højborg, Kforum, hvor jeg lavede træningsforløb, web, PR, udviklingsprojekter og meget andet godt, som passer som fod i støvle til den jeg er, og det jeg kan.
 
Og apropos hvem jeg er... Humoristisk, selvstartende, kvalitetsbevidst, engageret og skarp når det gælder er nogle af de ord, jeg med mellemrum får sat på mig, og det er nok ikke helt skævt. Morgentræt og kaffefornægtende er også sandt - måske hænger det sammen...
 
Når jeg har fri bruger jeg også noget af min tid på kommunikation, nemlig som rejseskribent for et stort rejsemagasin og på mit rejsesite. Det kræver dog noget rejseri, så det gør jeg også med stor fornøjelse, og har været i mere end 100 lande, ikke mindst takket være inspirationen fra denne klub.
 
Glæder mig til at møde dig i K-land.
 
Jacob
 

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
RUC
1994 - 2001
Cand.comm
Organisationskommunikation og HR

Artikler

 
Tirsdag 31. juli 2012
Fredag 20. januar 2012
Onsdag 16. november 2011
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.