Isabella Balkert


Isabella Balkert

Isabella Balkert

Karma: 757 (?)

Macron vandt valget med hjælp fra EU Jugend der bakkede op om Marchen for mere EU

Det var ikke Macron, men EU der med hjælp fra EU Jugend, vandt valget i Frankrig.
Prøv at se alle de unge smukke glatte ansigter der står bag Macron som i en reklamefilm. Det er EU Jugend, der som Hitler Jugend er indoktrineret til at bakke op om et system de kun har hørt godt om, nemlig EU.


EU Jugend i England gik nærmest i krise over BREXIT, men denne gang vandt de valget for EU i Frankrig og der er ingen tvivl om at de nu også glider ind i politik, som nikkedukker for EU.


Danske EU Jugend fra Nyt Europa, Europabevægelsen og andre EU tænketanke, tog til Frankrig og bakkede op om Macron, for at give hans Marche Pour France body og det gjorde de sammen med EU Jugend fra andre EU lande, mens franske EU Jugend stemte dørklokker og påvirkede deres kammerater på universiteterne og steder hvor de unge hænger ud.


De betragtes som en bevægelse for Macron, men i virkeligheden er de, som Puls for EU, en EU fundamentalistisk indoktrineret gruppe der længe har arbejdet for styrke kampen for det EU, de er blevet indoktrineret med helt fra barnsben i skolerne med EU fundamentalistisk Materiale og Kaptajn Euro som helten der kæmper for Euroen og EU.


Det er en farlig bevægelse, der ikke viser deres sande tilhørsforhold. At Stine Bosse allerede før afgørelsen af valget, blev kaldt i studiet på DR sammen med Sophie Carsten Nielsen i en let genkendelig sejrsrus, har haft noget at gøre med at Radikale kræfter også har deltaget i kampen sammen med SF for Macron og i Marche pour Macron, fik vi åbenbaret på DR2 af en af de Radikale kræfter, der talte så rosende om Macron på DR2, hun havde selv været i Frankrig og havde bakket op om Marchen for Macron.
Stine Bosse som forkvinde for Europabevægelsen og hovedansvarlig for indoktrinering af især de unge vælgere online, har givetvis også haft en del at gøre sammen med Steen Gade og Nyt Europa.
EU tænketankene er skyggeting der ikke alene arbejder bag facaden, deres ledere bliver også kaldt i studiet, så de kan give et positivt forsvar for EU til hver en tid, og det gør de ofte og gerne.


EU Jugend optræder ikke med et let genkendeligt tegn som Hitler Jugend, men de er alligevel forholdsvis nemme at genkende. De er glatte, glade, 100% for EU og de siger nøjagtig det samme.


De tror de kæmper for Europa, men de kæmper for et globaliseret EU Fundamentalistisk overherredømme hvor man især tager hensyn til storkapitalens interesser, og at Europas individuelle tidligere så demokratiske lande, afvikles til fordel for et Surpanationalt, ensrettende EU.
De må opfatte Macrons sejr, som deres egen sejr, de stiller op bag Macron, som en del af Marche Pour Macron og en politisk bevægelse de reelt ved meget lidt om, for et egentligt politisk program har vi ikke set.

Hvad vi ved er, at EU's mest priviligerede unge stiller op for mere EU, helt uden hensyn til stigende ungdomsarbejdsløshed blandt mindre priviligerede unge i EU.Og nu er de så del af en politisk bevægelse, der aldrig vil møde modstand fra dem. De er EU Jugend og den ungdomsbevægelse der vil kæmpe for meget mere EU og meget mindre demokrati i hele Europa – For det er hvad de er blevet indoktrineret til i skolen, online og af EU tænketankene der specielt tager sig af de ”lovende” unge.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

51 JOB

Kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.