Isabella Balkert


Isabella Balkert

Isabella Balkert

Karma: 757 (?)

Den Ny Antisemitisme er ikke et emne man finder det relevant at diskutere i dansk presse!

Antisemitismen er i voldsom fremgang. Det har den været længe i Frankrig, hvor indvandringen fra muslimske lande har været størst, nu er den også i voldsom fremgang i flere andre Europæiske lande og størst i de lande der har modtaget flest flygtninge.

Vi ser således en voldsom fremgang i antisemitismen siden 2014, hvor bl.a. Sverige kunne prale af, ikke at have en nævneværdig antisemitisme, så meget mere ulykkeligt er det, at man på så få år, er gået fra et ikke nævneværdigt problem til det skræmmende, voldsomme problem de antisemitiske strømninger er idag. Især i Malmø er det et problem.

Det er desværre ikke en sandhed venstrefløjen gider beskæftige sig med.
Det er sjovt nok heller ikke noget der bekymrer de kultur Radikale Jøder som f.eks. Martin Krasnik, David Trads, Georg Metz, Herbert Pundik m.fl.

Især Krasnik og Trads er fremme i skoene med Pro Merkel indvandring og pro EU fascistiske holdninger, hvilket fortæller noget om, hvor dobbelt dum man kan blive af Radikale påvirkninger.

Ingen af disse fremstående jødiske journalister, eller andre fremstående jødiske journalister i dagspressen, har ønsket at fokusere på den meget store udvandring af jøder til Israel fra Frankring, Tyskland, Sverige og andre steder i Europa, selvom udvandringen ikke har været større siden slutningen af anden verdenskrig.

Under alle omstændigheder har ingen jødiske journalister ønsket at påkalde sig opmærksomhed ved at forholde sig til "Den ny antisemitisme" i Danmark, selvom det er et begreb der har været til diskussion i USA siden 1974, hvor man begyndte at argumenterer for, at der er en ny antisemitisme på vej fra radikale højre- og venstreorienterede kredse, samt pro-arabiske personer i USA og Europa, selvom emnet sjældent har været mere aktuelt, end det er nu!

Merkel, De Radikale, Socialdemokraterne og Venstrefløjen markerer sig højt på antiracistiske holdninger, og det gør de ikke mindst for at distancere sig fra Nazitidens antisemitisme, men ingen af disse partier har fundet det relevant at forholde sig til, at med den voldsomme muslimske indvandring, importerer man de antisemitiske holdninger på anden hånd, og mere hyklerisk bliver det næppe.

Når De Radikale og Venstrefløjen også har løftet pegefingeren mod de meget uskyldige Muhammedtegninger og dermed kastet ved på bålet til afbrændinger af det danske flag og en dæmonisering af Danmark og danskerne, så har man fuldkommen lukket øjenene for de meget grovere karikaturerer af Jøder, Muslimerne selv leverer til pressen i de muslimske lande.

Hykleriet er som sædvanligt mangebundet og mangesidigt, og lagde jeg en af disse karikaturer på FB, villle jeg givet blive blokeret fra at skrive på FB.

Vil man se de antisemitiske karikaturer, må man selv google dem.
Prøv antisemitic caricatures.

http://www.expressen.se/debatt/judehatet-i-malmo-haller-pa-att-segra/

Kommentarer

Få nyhedsbrev

51 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: Hurtigst muligt

Praktikant

Frist: 2. oktober

Kommunikationspraktikant

Frist: 9. oktober
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.