Henriette Lungholt


Henriette Lungholt

Tlf. 28118597

Karma: 306 (?)

Forfatter:

1


artikler

2


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 19. januar 2007

Om

Mor, menneske og mediekonsumer. Elsker udfordringer og højt til loftet, men slår også rødder i rytmer og regelmæssighed. Overvejer hver dag at blive politisk aktiv.

Har 20 års erfaring med journalistik og redaktørjobs samt undervisning og foredragsvirksomhed. Stiftede i 2007 Lungholt Kommunikation, som bl.a. rådgiver om kommunikation og kompetenceudvikling.
Er ekstern lektor på IT-Universitetet, RUC og CBS, underviser på Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK), censor på KU samt forskningsassistent på RUC.
Har udgivet bogen "Fra skranke til Facebook".En introduktion til moderne offentlig kommunikation (2012), "Hvem spiser boller i karry? En introduktion til samfundsvidenskabelig metode i teori og praksis (2010) på KL/COK's forlag samt undervisnings e-bog til faget IT/kommunikation A i gymnasiet på Systime (2012).
Bidragsyder til bogen "Kommunikationsfagets håndværk og teori", som er udkommet på Handelshøjskolens forlag.
 
Jeg interesserer mig for det hele menneske og for måden, vi kommunikerer på. De digitale platforme har givet os redskaber til at sætte samtalen, rådgivningen, politikken, samhørigheden og vidensdelingen et fantastisk afsæt, og det er kun lige begyndt. Hele verden har mulighed for at sætte dagsordenen. Det er både farligt, udfordrende og fantastisk anarkistisk. For hvem skriver verdenshistorien om 20, 30, 50 år?
Sideløbende med min filosoferen over den fremtidige agenda og mit faglige virke er jeg så fantastisk heldig at have tre pragtfulde børn og en skøn mand!. They are always number one!

 
 

Artikler

 
Tirsdag 21. august 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.