Helle Lund


Helle Lund

Karma: 14 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 26. marts 2007

Om


Jeg brænder for at skabe forandring - om at skabe en bæredygtig forståelse af, hvordan balance i livet kan påvirke os alle i positiv retning.

Gennem mine tidliger jobs, mit livs udfordringer og erfaringer, syntes jeg at der er mange måder hvor vi kan se behovet for en bæredygtig balance.

For mig er balance ikke stillestående - ej heller en vægtskål. For mig er balance et led i en udvikling. For at holde balancen skal vi jo være i bevægelse. Tænk på når du cykler - netop for at kunne cykle er du ude af balance - for at holde balancen, og nå dit mål - dit bestemmelsessted.

Det kan jeg tale længe om.

I stedet tog jeg initiativet til en tænketank og til et center:  Center for
balance mellem arbejdsliv og familieliv / Fritidsliv (CBAF).

Jeg  forlod  i 2004 et den  traditionelle ledervej, og etablerede en Tænketank med  mennesker fra  erhvervslivet, børnerådets  formand med flere. Formålet var at  komme  med  anderledes indspark, debat og ideer til løsninger i et arbejdsliv  - og  privatliv under forandring. 

Dette blev i 2005 til Center for balance mellem arbejdsliv og familieliv / Fritidsliv (Center for work  life  balance)

 2006 tog jeg initiativ til en National uge for work life  balance. Her kårede  vi den mest familievenlige arbejdsplads og familievenlige chef. I 2008 er det 3 gang vi sætter fokus på work life balance - vores vision er, at vi kan få rigtig mange virksomheder, private, institutioner til at debattere og komme med løsninger på, hvad balance er, hvad der kan skabe en god livskvalitet og arbejdsglæde for den enkelte, virksomheden og os alle - samfund.

Jeg hører gerne fra alle, som vil være med - har ideer, eller andet. mange hilsner

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
HHA
1985 - 1987
cnadmerc
U

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.