Christiane Vejlø


Christiane Vejlø

Karma: 118 (?)

Forfatter:

3


artikler

155


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 24. januar 2007

Om

Forretningsudvikler med fokus på nye medier og det digitale liv. Stifter og redaktør Elektronista.dk og vært på Elektronista på Radio24syv. Strategisk rådgiver og foredragsholder om nye medier, kvinder og teknologi, børn og digitale medier, mobiltelefonen som medie ect. www.but-why.dk

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Radio24syv
Siden 2011
Radiovært Elektronista
Elektronista.dk
Siden 2010
Executive Editor Elektronista.dk is for all you geek chic women - and men - who want to keep up with digital lifestyle trends, exciting innovation and cool design. We handpick the best for you, give you less boring tech talk and more exciting, fun and relevant Elektronista-stories.
But-Why
Siden 2009
Running the show... But-Why hjælper virksomheder med at identificere og bruge digitale trends til at styrke deres produkter og kommunikation på det bredere marked. But-Why arbejder gennem trendspotting, markedsindsigt, brugerinvolvering og strategisk rådgivning for at hjælpe medie- og teknologivirksomheder tættere på den almindelige bruger. But-Why har stor indsigt i den kvindelige målgruppe og arbejder især med livsstilsteknologi og udbredelse af produkter og tjenester fra trendsettere til hverdagsbrugere. Vi arbejder med udvikling af digitalt indhold, positionering på sociale medier og kommunikationsstrategi. Metodisk arbejder vi især med trendsessions, brugerinvolvering og strategiske innovationsforløb.
ButWhy
Siden 2009
Founder Independent Consultant.
3
2008 - 2009
Nordic Head of Innovation
3
2006 - 2008
Content Manager Underholdningschef for den mobile mediekanal.
Dansk Bredbånd
2003 - 2006
PR Chef
Easy Film
2001 - 2003
PR manager

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
1996 - 2003
Cand. mag
Medievidenskab

Artikler

 
Mandag 13. december 2021
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.