Christian Schultz


Christian Schultz

Christian Schultz

Karma: 498 (?)

Forfatter:

10


artikler

28


indlæg

10 PR selvmål foråret i Superligaen vil bringe os…
1. Mike Jensen sikrer Brøndby uafgjort mod Køge på udebane, hvorefter Per Bjerregaard på sin blog erklærer, at guldet stadigvæk er indenfor rækkevide, og at sponsorerne står i kø.
 
2. I maj måned lykkes det endelig for Søren Larsen at ramme stolpen i en AGF træningssession, hvilket får Stiften til at kræve, at Det Hvide Fyrtårn skal med til EM som førstevalg i angrebet.
 
3. Morten Skoubo takker Rasmus Falk for at løbe solen sort i kampene og kræver begge deres kontrakter forlænget til 2018. Jeg ved jo aldrig, hvor han [red. Rasmus Falk] er, og det passer mig rigtig fint, for så kan jeg bare stå helt stille, lukke øjnene og håbe på det bedste. Vi er et perfekt team, udtaler Morten Skoubo.
 
4. Troels Bech viser, at han forstår mediernes magt ved at kommentere sit eget holds hjemmekamp mod Horsens på TV3+., Dog med den detalje at al hans speak bliver sendt direkte ud over Silkeborg stadion højtaleranlæg. Det var total Big Brother, at Troels dirigerede os rundt på banen som de små kønsløse fodboldspillere, vi nu engang er, udtaler Daniel Pedersen.
 
5. CV lægger sag an mod Ekstra Bladet, da formiddagsbladet efter hver runde vælger at bringe stillingen i Superligaen. FCK er mestre fra runde 1 og vinder hver sæson med minimum 20 point foran nærmeste modstander. At fremvise statistik, der siger noget andet, er en hån mod fodbolden, udtaler CV.
 
6. Efter et snævert nederlag til Aab indkalder Lyngby samtlige spillere til en ekstra træningssession, dog med undtagelse af Kim Aabech som havde gættet kampens nøjagtige antal tilskuere og vandt et spa-ophold på Skodsborg
 
7. Kasper Hjulmand afviser, at Andreas Laudrup er søn af Michael Laudrup i et forsøg på at fjerne presset fra Andreas. Som den eneste avis løber BT med historien, dog med vinklen at Brian Laudrup er Andreas far. Fokus er fjernet, men Andreas er dog en anelse forvirret over, hvor han skal fejre jul næste år, udtaler Kasper Hjulmand.
 
8. Zanka får et overraskende tidligt comeback i foråret for FCK, men kræver, at alle interviews efter kampene foregår på hollandsk via Twitter.  Yo homies, vantastische spielverpassen i dach. Respecta nymmer 1cht, udtaler Zanka efter Willand redder straffespark mod OB.
 
9. HB Køge taber samtlige kampe i foråret.
 
10. Morten Olsen overrasker den samlede danske sportspresse, da han melder ud, at han efter grundige overvejelser har besluttet, at han den 14. september 2017 vil møde op på Brøndby-stadion og se sin første Superliga-kamp. Jeg mener, det er vigtigt at se kampe på stadion, og derfor har jeg valgt at første prioritere det, udtaler en knyt Morten Olsen med en nervøst grinende Lars Berendt stående bag sig. 
 
 

Giv din stemme

3 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Kommunikations- og projektmedarbejder (deltid)

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.