Annette Hoffskov


Annette Hoffskov

Karma: 677 (?)

Forfatter:

4


artikler

3


indlæg

Oprettet på Kforum: torsdag 1. marts 2007

Om

Uden følelse kommer vi ingen vegne - uden fornuft aner vi ikke hvor vi ender (PH)

Aristoteles hævdede længe inden PH, at vi er hele mennesker og at god formidling taler til både hjerte og forstand. Når kommunikation mangler pathos eller logos eller begge dele, bliver den halvhjertet - eller måske halvhjernet. Jeg prøver at balancere mellem hjerte og hjerne, når jeg skriver og forsøger at lære andre at tale og skrive klart og kreativt.

De sidste 15 år har jeg undervist i retorik & kommunikation på ITU, CBS og AAU Cph, jeg har holdt virksomhedskurser for Niels Brock og jeg holder foredrag om professionel tekstskrivning og idégenerering på Folkeuniversitetet i Århus, Emdrup og Herning.
 
Ved siden af mine universitetsansættelser har jeg som selvstændig og freelancer udført mange forskellige opgaver. Jeg har været medlem af dommerpanelet i forbindelse med K-forums Specialepris 2017; ghostwriter på en bryllupstale til en minister; foredragsholder om Leonard Cohens sangtekster i en Rotaryklub; oplægsholder om retorik for De Konservative i København inden kommunalvalget; medlem af debatpanel på Holbæk Teater, oversætter af brugsanvisninger, undertekster, artikler og abstracts; forfatter af artikler til og for bl.a. K-forum, Politiken, Forældre & Fødsel, Den Københavnske Friskole, TravelAdvice m.fl.
 
På facebook har jeg siden Ordknuser, hvor jeg har planer om i langt højere grad end nu at dele min kærlighed til ord, mine kritiske tanker om argumentation og mine egne nye ord. Fra og med sommeren 2017 vil jeg drosle ned for mine universitetsaktiviteter og skrue op for mine egne. Jeg søger derfor interessante konsulentopgaver eller en relevant fastansættelse.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
IT Universitetet København
Siden 2016
Ekstern lektor Underviser i præsentationsteknik, akademisk arbejde og formidling.
Folkeuniversitetet Århus
Siden 2015
Foredragsholder Holder foredrag i kursusrækken Skriv Professionelt, i Århus, Emdrup og Herning.
Copenhagen Business School
Siden 2012
Ekstern lektor Underviser i retorik, kommuniktionsplanlægning og interkulturel kommunikation på Department of International Business Communication. .
Aalborg Universitet København
Siden 2011
Ekstern lektor Underviser i mundtlig & skriftlig kommunikation og retorik på studiet Kommunikation og Digitale Medier. Vejleder studerende på alle niveauer.
Copenhagen Business School
2009 - 2012
Ekstern Lektor Underviser i kommunikation på Institut for Ledelse og Kommunikation. Desuden koordinator for projektarbejde og kommunikationsdelen af uddannelsen Bachelor in Information Management.
Copenhagen Business School
2003 - 2008
Amanuensis Assistent Lecturer underviser i kommunikation, retorik og organisationsteori på Institut for Interkulturel Kommunikation. Koordinator for faget Kommunikationsteori og fællesretorikfaget Tanke, Tale, Tekst.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Danmarks Erhvervspædagiske Læreruddannelse
1999 - 2000
Teoretisk
Pædagogikum
Roskilde Universitet
1989 - 1996
Cand.Comm
Komm + engelsk

Artikler

 
Mandag 8. maj 2017
Tirsdag 18. januar 2011
1

Indlæg

 
Annette Hoffskov
Fredag 11. februar 2011
Annette Hoffskov
Fredag 4. april 2008
Annette Hoffskov
Mandag 7. juli 2008
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.