Anne Køster Veje


Anne Køster Veje

Tlf. 24639854 / 24639854

Karma: 25 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 11. maj 2007

Om

Jeg stiftede Haps i 2016, men inden da har jeg suget erfaring fra fx Burson-Marsteller og Hill & Knowlton, i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv og som sekretariatschef i Public Relations Branchen. Du kan se hele mit CV her på LinkedIn.

Haps er bare mig, Anne Køster, der alene og sammen med andre hjælper virksomheder med at føre deres ambitioner ud i livet. Vi brænder for at ændre status quo til det bedre. Passionen driver os, og det er den, der begejstrer og inspirerer andre til handling.

​Min kærlighed er de gode måltider
Jeg elsker mad og drikke af skyhøj kvalitet og livskvalitet, der er endnu højere. Fødevarer til mange, produceret med respekt for mennesker, dyr og planet. Og så har jeg et svagt punkt for startup-typer med ild i øjnene, flammer i håret og skabertrang i blodet.  

Kommunikation, cand. mag. og karma
Min rådgivning tager udgangspunkt i min uddannelse som cand. mag i kommunikation fra Københavns Universitet (2006), 11 års erfaring som kommunikationsrådgiver for virksomheder indenfor tech, food, beverage og lifestyle - og karmaloven (som kommer ind et lille nøk før markedsføringsloven). 

Jeg tror 100% på karma. Sender du det ud, kommer det tilbage! Jeg gør mig umage for at være flink og flittig, og forventer det samme af mine kunder, kollegaer og kære. 

Sammen kommer vi langt
Jeg er privilegeret af at arbejde med dygtige folk, der har fingeren på pulsen. Haps arbejder sammen med fantastiske folk som Marie Sainabou JengKatja Seerup ClausenRasmus Holmgård og mange flere. 

Ligesom jeg prøver at holde mig opdateret i den nyeste faglitteratur. Lige nu er jeg (ligesom resten af verden) meget inspireret af Simon Sinek og hans why - how - what.

​Læs mere om, hvad jeg og Haps laver på www.annekoster.dk.  

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Haps pr og kommunikation
Siden 2016
Indehaver, rådgiver og skribent Haps rådgiver om kommunikation, pr og branding for passionerede madører, entreprenante ildsjæle og professionelle livsnydere.
Burson-Marsteller
2015 - 2016
Manager
Stagis
2014 - 2014
Director of Communications & PR
Dansk Erhverv
2012 - 2014
Erhvervspolitisk konsulent
Public Relations Branchen
2012 - 2014
Sekretariatsleder
OutCom
2010 - 2012
Account Director
TV AVISEN, DR
2006 - 2006
Ekstern konsulent, sprog og branding
Hill & Knowlton
2006 - 2009
Account Manager

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
2000 - 2006
Organisations- og ledelseskomunikation
Cand. mag.

Artikler

 
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.