Anna Rørbæk


Anna Rørbæk

Tlf. 26210326

Karma: 24 (?)

Forfatter:

2


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: lørdag 23. august 2008

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Geelmuyden.Kiese
Siden 2013
Rådgiver Jeg rådgiver Geelmuyden.Kieses kunder i strategisk kommunikationsrådgivning på tværs af brancher og discipliner.
Aalborg Universitet
2013 - 2015
Ekstern lektor Underviser de kommunikationsstuderende i politisk kommunikation
Roskilde Katedralskole
2011 - 2013
Kommunikationschef Som det første gymnasium i Danmark forsøger Roskilde Katedralskole sig med en reel professionalisering af sin kommunikation. Jeg var ansat til - som en del af ledelsen - at tænke strategisk kommunikation ind i al ledelsesarbejde. Internt i forhold til skolens 160 medarbejdere og 1300 elever. Eksternt i forhold til PR-positionering og nye sociale medier.
Copenhagen Business School
2008 - 2010
Underviser Sideløbende med jobbet hos Det Radikale Venstre har jeg på Copenhagen Business School, Institut for interkulturel kommunikation og ledelse, undervist en gang om ugen i hhv. ”Skriftlig og digital kommunikation – medie, tekst og billede” (kampagner) samt ”Organisationers kommunikationspolitik. Intern kommunikation – strategi og metode”.
Radikale Venstre
2008 - 2011
Kampagneansvarlig Jeg stod i spidsen for vores kampagner, som EP-valg, kommunalvalgkamp og ikke mindst folketingsvalg. Det involverede alt lige fra PR, strategi og medietræning over merchandise, markedsføring og direct mailing til rådgivning af folketingsgruppen og intern kommunikation med partiets flere end 8000 medlemmer. Jeg har som den første i Danmark lavet politisk microfundraising blandt enkeltpersoner, der for alvor batter noget i en partikasse (fordobling af partiets valgbudget): www.radikale.dk/valgfond Og så havde jeg ansvaret for den den interne kommunikation i partiet, hvor jeg bl.a. var redaktør og skribent på medlemsbladet Radikal Politik – både det trykte, der udkommer kvartalsvist, og det elektroniske, der udkommer månedligt.
Radikale Venstre
2007 - 2008
Fungerende pressechef Fra oktober 2007 til marts 2008 var jeg fungerende pressechef for Det Radikale Venstre med alle de opgaver, det indebærer at være særlig rådgiver for et politisk parti på Christiansborg.
Morsing PR
2006 - 2006
PR-konsulent Jeg var projektleder for internationale og børsnoterede virksomheder og arbejdede primært med virksomhedskommunikation. Fx varetog jeg al ekstern såvel som intern kommunikation i forbindelse med en fusion mellem to større it-virksomheder. Jeg arbejdede med alt fra employer branding, pressemøder, medietræning og strategiudvikling til produktion af pressemeddelelser og almen pressekontakt (også på engelsk). Derudover var jeg inhouse webredaktør.
Radikale Venstre
2006 - 2007
Pressemedarbejder Mine arbejdsopgaver i den radikale pressetjeneste på Christiansborg spændte vidt. Jeg havde ansvaret for kommunikations-, synligheds- og brandingstrategier. Jeg arbejdede med alle former for tekstproduktion, herunder pressemeddelelser, læserbreve og publikationer. Jeg arrangerede landsmøder, pressemøder, konferencer og indhentede vælgeranalyser og nyt design. Jeg forestod kvalitative og kvantitative undersøgelser, rådgav og medietrænede medlemmerne og var i daglig kontakt med Christiansborg-journalisterne.
Rostra Kommunikation
2005 - 2005
PR-konsulent Jeg arbejdede med kommunikationsstrategier, fokusgrupper og projektstyring, særligt inden for politik, sundhed og samfund.
Deadline DR2
2003 - 2004
Journalistpraktikant Jeg var en del af redaktionen og fik indblik i de redaktionelle processer fra idé til færdig udsendelse. Jeg skrev oplæg til værterne, interviewede mulige gæster og lavede daglige indholdsanalyser af udsendelserne til internt brug.
Venstre / Rikke Hvilshøj
2002 - 2004
Politisk sekretær Mine opgaver som student for Venstres daværende erhvervs- og finansordfører bestod blandt andet i at fremstille en række varierede retoriske tekster og taler, besvarelse af borgerhenvendelser, omfattende research og pressekontakt, mødedeltagelse, udarbejdelse af politiske notater, politisk sparring samt medierådgivning. Derudover var jeg webmaster.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
2000 - 2005
Cand. mag.
Medievidenskab og Retorik

Artikler

 
Tirsdag 17. juni 2014
Tirsdag 10. september 2013
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.