Anna Ebbesen


Anna Ebbesen

Anna Ebbesen

Karma: 452 (?)

Forfatter:

15


artikler

142


indlæg

Radio, Radio, Radio! P1 og Radio 24/7

Det er sjovt at lave radio, men det gør også, at jeg ikke får blogget så meget. I stedet findes der timevis af baggrundssnak, som jeg skulle have beriget bloggen med, på diverse journalisters harddrives. Hermed lidt om de sidste udsendelser, jeg har været med i på P1 Morgen og Radio 24/7.

Globus: Debatten

Jeg havde æren af at snakke med Radio 24/7′s Globus program (aka David Trads og Rikke ) lige efter den anden debat ml. Obama og Romney. Hør min vurdering af debatten som jeg så den umiddelbart efter:

P1 Morgen: Sociale medier

Ugen efter snakkede jeg med P1 i en times tid om valgkampen og de sociale mediers rolle, hvilket der heldigvis kun om en mindre bid ud af. Det er trods alt ikke alt, hvad man siger, der er radio-stof!

Sociale medier i den amerikanske valgkamp

Valgkamp er ikke længere bare vælgermøder, plakater og pamfletter. De sociale medier spiller en større og større rolle. Sådan er det naturligvis også i USA, hvor nedtællingen til valget den 6. november er i fuld gang.
Medvirkende: Anna Ebbesen, kommunikationsrådgiver, bosat i Washington”

Min bid var på i Tirsdags i P1 Morgen ca. 1:16 i programmet (hvad der svarede til kl. 7:30ish) -“Det handler om at få et menneske foran et andet menneske“. Det kom der også en netnyhed ud af.

Globus: Valgkamp 2012 vs. 2008

Var i studiet i dag hos David Trads for at snakke valgkamp og kampagneteknikker. Han sender fra WAMU’s lokaler, som er NPR’s lokale station i Washington D.C.  De 10 min fløj virkelig forbi!

Opdaterer med et link, når det er lagt på nettet.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

28 JOB

PR Manager

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.