Andreas Klinke Johannsen


Andreas Klinke Johannsen

Andreas Klinke Johannsen

Karma: 451 (?)

Forfatter:

1


artikler

468


indlæg

Vil du med til gratis netværksmøde i København om sociale medier?
Arbejder du professionelt med sociale medier? Hvis ja, så læs videre her. Kforum har nemlig taget initiativ til at starte endnu et kompetencegivende netværk, og denne gang for dig, der er ansvarlig for jeres sociale medier. Vores eksisterende web-netværk har haft fuldt hus i fem år, og for at sikre, at der er plads til alle interesserede, har vi valgt at starte dette nye netværk. I anledning af dette, vil vi gerne invitere dig gratis med på det første møde.
 
Hvem er netværket for?
Det er ikke afgørende, hvor mange år du har arbejdet med sociale medier, og ej heller hvad din titel er, men det er til gengæld afgørende for at deltage, at du arbejder med det i hverdagen, og har lysten til at dele ud af dine erfaringer, tanker og overvejelser på området. Både på selve møderne og virtuelt mellem møderne. Du er nysgerrig efter at lære, hvad andre har haft succes med og vil gerne holde dig opdateret.
 
Netværket har allerede nu medlemmer fra private virksomheder samt fra det offentlige og interesseorganisationer, og bliver etableret som en fast netværksgruppe på det efterfølgende møde i januar, hvor vi kommer til at dykke ned i emner som Facebook, nye sociale medier og meget andet godt.
 
 
Da der er et begrænset antal pladser, prioriterer vi at få deltagere med fra så mange organisationer og virksomheder som muligt, og vi kan derfor ikke garantere dig en plads. Da der er et flertal af mellemstore og store virksomheder og organisationer i vores netværk, vil vi også prioritere ansøgere fra sådanne organisationer. Hvis du vil være helt sikker på at få plads, kræver det en fast tilmelding til netværket.
 
Jeg vil søge om at komme gratis med på det første møde
Vil du deltage i det første møde for at se om netværket er noget for dig, så skriv hurtigst muligt til kdag@kforum.dk og giv dit navn, titel, virksomhed, e-mail, telefonnummer og ikke mindst et par linjer om dit arbejde. Du får besked senest torsdag 30. oktober om du fik en plads.
 
Jeg vil melde mig til netværket med det samme
Alle, der er tilmeldt på forhånd, har førsteprioritet til det første møde. Hvis du vil være helt sikker på at få plads, kræver det derfor en endelig tilmelding og betaling.
 
 
Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe på 3342 2160 eller sende en mail til kdag@kforum.dk
 
Jacob Gowland Jørgensen & Andreas Klinke Johannsen
Kforum

 

 

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

24 JOB

Digital kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 11. juni kl. 12.00

Student

Frist: 7. juni

Kommunikationsansvarlig

Frist: 1. juni
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.