Abelone Glahn


Abelone Glahn

Tlf. 54490094 / 24254852

Karma: 223 (?)

Forfatter:

4


artikler

539


indlæg

Oprettet på Kforum: lørdag 20. januar 2007

Om

Siden 1999 har jeg som selvstændig konsulent arbejdet med såvel kommunikationsopgaver, undervisning og kursusvirksomhed som med udgivelse af bøger.
Mine specialer er LinkedIn, forebyggelse mod arbejdsrelateret digital chikane, samt seniorer på arbejdsmarkedet.

Andre særlige nicher:
tvillinger
sociale medier for forfattere og forlag
Cajunmad
 
Hvordan? Ved at have været der selv!
Dét er, hvad der kendetegner stort set alt, hvad jeg rådgiver om, skriver om, vejleder i, underviser i og i sidste ende skriver bøger om.
Med baggrund i en journalistisk tilgang, undersøgende, spørgende, formidlende, er mine tjenester og ydelser præget af at være meget konkrete, meget hands on, meget handlingsorienterede.
Jeg kommer ikke med varm luft og powerpoints, men vil gerne inddrage alle konkrete erfaringer og sørge for, at mine kunder kommer hjem med noget, de kan anvende her og nu.
 
For eksempel seniorlivet: Jeg sparrer med boligforeninger, kommuner og andre aktører, der skal drive seniorbofællesskaber, om at skabe det mest givende fællesskab for beboerne.
Jeg holder inspirerende, praktiske og humoristiske foredrag i boligforeninger, banker, pensions- og forsikringsselskaber, foreninger, klubber, biblioteker, aftenskoler mm. for eksempel: ”Kunsten at pakke sit hjem ned i tide hen imod den 3. alder”. Og ”Hvornår skal I flytte til noget mindre, far og mor? – om de vanskelige samtaler med ældre pårørende”.
Endelig holder jeg debatindlæg om det 3. arbejdsliv for seniorer, der vil gå selv.

Forfatter til bla. ”Senior og selvstændig – tag hul på dit 3. arbejdsliv” samt ”Skal du ta’ det hele med dig? – gør plads til næste kapitel i tide”.
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Amedia
Siden 1999
Digital chikane og Seniorliv Som trænet årelang kommunikationsrådgiver med baggrund som journalist har jeg de senere år koncentreret mig om at hjælpe virksomheder og organisationer med at beskytte medarbejderne mod arbejdsrelateret digital chikane. hvad stiller en arbejdsgiver op, når medarbejderne hænges ud på nettet ? Og hvad gør en medarbejder, når vedkommende oplever at blive chikaneret, blot fordi vedkommende passer sit arbejde? Dét har jeg løsninger på. Mit andet professionelle interessefelt er Seniorer. Som en af slagsen blogger jeg om "De Nye Gamle", og om de trends, der tegner sig, som følge af, at +65årige om 20 år udgør hver 4. borger i Danmark. Det kræver viden om os, og den stiller jeg til rådighed med mig selv som konsekvensekspert.
Danmarks Radio
1977 - 1999
Journalist, redaktør, vært Redaktør, programmedarbejder 1985 - 2000 · Danmarks Radio herunder: Redaktør af Åben Kanal, nu DR-Undervisning Programmedarbejder, TV-Båndværkstedet , Aarhus Reporter og studievært, Københavns Radio Freelancer 1977 - 1985 Freelancer på Ungomsredaktionen TV B&U, Børne- og Ungdomsafdelingen Freelancer på Ungdomsredaktionens P4 Freelancer på P1 Praktikant på Radioavisen, samt TV-Kultur

Artikler

 
Torsdag 10. december 2015
Tirsdag 30. september 2014
Mandag 30. november 2009
Onsdag 25. marts 2009
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.