Søren Bo Steendahl


Søren Bo Steendahl

Tlf. 26225786

Karma: 9 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 27. maj 2010

Om

Jeg en baggrund som iværksætter og frivillig. Jeg har de sidste 5 år, været med til at bygge den velgørende organisation Masanga som idag arbejder med sundhedsfremme, uddannelse og iværksætteri i siera Leone. Mit arbejde i Masanga har været at udarbejde organisationsstruktur, hverve frivillige, udarbejde kommunikations strategier, forberede volontører til et ophold i junglen og meget mere. 

Min viden om udvikling, frivillighed og NGOverdenen kommer fra “hands on” erfaringer fra Masanga og min uddannelse i Social Entrepreneurship fra Kaospilot uddannelsen i Århus.

Jeg er til daglig Digital Direktør i reklamebureauet Kadaver. Her handler mit arbejde om at skabe involvering, engagement, digital kommunikation og forankring. Jeg arbejder med at rådgive virksomheder, NGO´er, foreninger og offentlige institutioner med aktivt brug af nye digitale medier, sociale platforme og andre kommunikative muligheder. I 2010 blev jeg nomineret til en af “Fremtidens Nye Medie Talenter” af New Media Days, blandt andet for den store virale success som Mukhtars Fødselsdag fik, hvilket også sikrede Transport selskabet Arriva Integrationsprisen 2010. 

Yderligere er jeg medstifter i virksomheden Returntool som levere mobile loyalitetsklubber til små og mellemstore virksomheder. Returntool laver mobilapplikationer med det formål at belønne loyalitet. Mit engagement og ejerskab i virksomheden giver mig en solid viden om det nyeste nye, indenfor den nuværende hurtigst voksende kontaktflade til forbrugeren, nemlig smartphone og tablet. 

 

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.