Privatlivspolitik

Hvad bruger vi cookies til? Og hvordan beskytter vi dine personoplysninger, hvis du opretter en profil eller tilmelder dig nyhedsbrevet?
Cookies
Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Nedenfor kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler dem, og hvad vi bruger dem til.
 
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de informationer, vi modtager, er derfor anonyme. 
 
Hvad bruger vi cookies til?
Hver gang, du besøger kforum.dk, registreres det ved hjælp af cookies. Cookies anvendes til forskellige formål på vores website:
  • Vi fører statistik over antallet af brugere, og hvilke sider de besøger. Vi indsamler oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse vores indhold. Til formålet anvender vi tjenesten Google Analytics.
  • For at muliggøre deling på sociale medier bruger vi en tjeneste fra www.addthis.com. De pågældende sociale medier – p.t. Facebook og Twitter – kan vælge at sætte en eller flere cookies i brugerens browser. Annoncører tilknyttet tjenesten kan ligeledes sætte cookies i brugerens browser.
Oplysningerne bruges derfor udelukkende til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan blandt andet omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 
Hvordan beskytter vi dine personoplysninger, hvis du opretter en profil eller tilmelder dig nyhedsbrevet?
I henhold til persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af Kforums medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på Kforum.dk. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
 
Kforum.dk afgiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart. Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.
 
Du accepterer ovenstående persondatapolitik, når du besøger Kforum.dk.

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Sprint: Ryk på dine idéer med lynhurtig konceptudvikling

19. april

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.