Opret en K-profil

Med en K-profil kan du nemt kommentere artikler, skrive dine egne blogindlæg og gøre dig synlig i kommunikationsbranchen. Det er også med din K-profil, at du får adgang til det digitale netværksrum, hvis du er medlem i et K-netværk.
Sådan opretter du en K-profil
Du kan oprette en K-profil med din Facebook-profil eller ved at bruge din mailadresse.
A) Klik på 'Login med Facebook'-knappen, og så opretter vi en K-profil ud fra dine Facebook-oplysninger. På Facebook bliver du bedt om at acceptere, at Kforum henter navn, e-mail og billede til din K-profil. Vælg herefter "Opret ny K-profil". Når du bruger denne mulighed, kan du fremover nemt logge ind på din K-profil via 'Login med Facebook'-knappen.
Login med facebook
B) Indtast din e-mail herunder, og så sender vi en bekræftelse til dig med det samme. I mailen er der et link, du skal klikke på for at bekræfte, at du gerne vil oprette en K-profil. Hvis du ikke kan finde mailen fra Kforum, er den nok havnet i din spam-mappe. Husk at tilføje en alternativ mail på din K-profil bagefter, så du også har adgang til K-profilen efter job- eller mailskift.
Retningslinjer
Når du opretter en K-profil, accepterer du samtidig vores retningslinjer for brugen af K-profiler. Det vigtigste i vores retningslinjer er, at du ikke må bruge din K-profil til reklame af nogen art, at K-profilen er personlig, og at du holder en saglig tone i debatterne på sitet. Overtræder du retningslinjerne, sletter vi din K-profil. Du må til gengæld meget gerne dele viden og holdninger i kommentarer, artikler og blogindlæg, og linke sammen med dit netværk.
Vi glæder os til at byde dig velkommen som K-profil på kforum.dk.
Bedste hilsner,
Kforum

Kom til K-dag om Facebook

Lær, hvordan du får mere ud af din indsats på Facebook

8. februar

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.