Kommunikationskursus i København om at skrive bedre tekster til digitale kanaler og forskellige devices

Skriv, så det sælger – i alle digitale kanaler

Synes du også, det er en udfordring at skrive, så du får folk til at klikke, købe og handle, som du og din virksomhed ønsker? Hos Kforum og Bureaubiz har vi sammensat en kursusdag spækket med øvelser, tips og tricks til at skrive tekster, der fungerer på alle devices og i alle digitale kanaler.

Om K-dagen

Du får en værktøjskasse, der klæder dig på med metoder og tommelfingerregler, som får din modtager til at handle. Og vi dykker ned i konkrete eksempler og cases, der viser, hvad der fungerer på forskellige digitale kanaler, og hvad der ikke gør. 
 
På dagen afprøver du skriveteknikker inspireret af de bedste copywritere i verden – og får indsigt i psykologiske triggers fra adfærdsforskning.  
 
Hvis vi ses den 30. maj, får du:
  • Konkrete skriveværktøjer, der optimerer og målretter dine tekster og øger chancen for klik og konvertering.
     
  • Metoder fra adfærdsforskning, der får folk til at handle, og indsigt i brugeradfærd på nettet
     
  • Mulighed for at arbejde med dine egne tekster, så du kan skrive jeres værdier, brand og services tydeligt frem – allerede i morgen.
 
Kurset er for dig, der arbejder med marketing, kommunikation eller web og digitale medier. Du er temmelig sikkert kommunikations- eller marketingmedarbejder, blogskribent eller redaktør. 
 

Program

Tænk adfærd på web og devices ind i dine tekster
Vi tilgår i dag indhold på både mobil, bærbar og tablet. Skærmstørrelsen er afgørende for, hvor meget og hvor lidt du skal skrive. Og der er kamp om opmærksomheden, hvis du vil bryde igennem informationsmuren. Nikoline giver dig tommelfingerregler til brugeradfærd på web. Og du får cases og eksempler på, hvordan du kan arbejde med reglerne i de tekster, du og din virksomhed producerer.
Nikoline Kærgaard Christensen, Commercial Behavioral Designer og Copywriter, Danica Pension
 
Få dine tekster til at hænge sammen med jeres strategi
Passer det indhold, du producerer, til jeres brand? Er det tydeligt for brugere og kunder, hvad de får ud af jeres services og produkter? Og skinner værdierne igennem i de tekster, man møder på jeres website, i nyhedsbrevet, mails og andre digitale medier?
Effektive tekster er strategiske, og derfor skal du have styr på din indholdsstrategi. Vi arbejder med teksteksempler fra din organisation eller virksomhed – og du får metoder til at arbejde mere strategisk med jeres indhold.
Nikoline Kærgaard Christensen
 
Frokost
 
Skriv, så du får din modtager til at handle
Du behøver ikke være Hemingway for at skrive godt – og det handler ikke (kun) om kreativitet, når du skal få din modtager til at handle. Nikoline giver dig konkrete skrivetips og metoder til at designe og strukturere tekster til forskellige digitale kanaler. Her kommer vi især ind på adfærdspsykologiske tricks til at skabe konvertering. Vi arbejder aktivt med øvelser hele eftermiddagen, hvor du kan bringe egne tekster og udfordringer på banen.
Nikoline Kærgaard Christensen

Udbytte

Efter denne kursusdag kan du og din virksomhed
 
  • Forbedre jeres tekster på forskellige, digitale kanaler, så I øger chancen for klik og ønsket brugeradfærd
  • Skrive tekster til forskellige devices og tilpasse teksterne, så de understøtter jeres strategi, værdier, services og produkter
  • Bruge et væld af nye skrivetekniske tips, der gør jeres tekster endnu mere effektive

Mød

Nikoline Kærgaard Christensen
Commercial Behavioral Designer og Copywriter
Danica Pension
Nikoline er Commercial Behavioral Designer og Copywriter hos Danica Pension. Her arbejder hun med adfærdsdesign, nudging og digital kommunikation. Nikoline har en fortid i The Nudging Company – og har siddet i redaktionen på BRO blog. Og så har hun arbejdet med content marketing og copywriting hos Hjaltelin Stahl.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 30. maj 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af DJ får kurset til halv pris. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget
 
Hvad skal jeg medbringe?
Inden kursusdagen beder vi dig sende et eksempel på en af dine tekster. På den måde kan vi på kurset tage udgangspunkt i jeres egne tekster og fremhæve nogle af dem som dagens eksempler. 
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Caroline Bjerre-Bertelsen på 26 28 67 37. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du

Gl. Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V

FAQ

8921 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste
Dato:
Tirsdag 30. maj 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.

Kontakt

Mød

Nikoline Kærgaard Christensen
Commercial Behavioral Designer og Copywriter
Danica Pension

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.