Kforum-kursus om at styrke din rolle som pressechef eller -rådgiver

Bliv en endnu stærkere presserådgiver

Som presseansvarlig er du bindeledet mellem organisation og journalister. Mellem jeres budskaber og mediernes kriterier. En rolle som ofte er udfordrende – og særligt, hvis du kæmper med at få tilstrækkelig indflydelse på, hvad der skal kommunikeres og hvornår.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

På denne K-dag tager vi fat om, hvordan du udvikler din rolle som presserådgiver. Hvordan bliver du inviteret inden for tidligt nok, så du kan være med til at præge jeres budskaber fra start? Og dermed i højere grad sikre, at jeres historier har en god chance for at trænge igennem til medierne. Hvordan skaber du intern forståelse for mediernes – og dermed dine – arbejdsvilkår og tuner din organisation til at kunne arbejde med på mediernes betingelser?
 
Riv en dag ud af kalenderen og få metoder til at:
  • Udvikle dig som rådgiver og blive en endnu stærkere sparringspartner for ledelse og eksperter i jeres organisation
  • Få talspersoner og presseberedskab tunet bedst muligt ind på samarbejdet med pressen og mediernes betingelser
  • Hæve dig fra drifts- til strategisk fokus og få tilstrækkelig indflydelse på historier, temaer og budskaber, så I i sidste ende får flere og bedre historier i medierne. 
 
Kurset er for dig, der er ansvarlig for pressearbejdet i din organisation – enten som pressechef, -rådgiver eller -konsulent. Du er ambitiøs og vil gerne rykke dit arbejde og dine egne rådgiverkompetencer.

Program

Styrk din rolle som rådgiver
Du er bindeled mellem presse og organisation og vil gerne blive endnu stærkere til at forme jeres strategi og budskaber, så de rammer mediernes kriterier. Og så har du et ønske om at blive en stærkere rådgiver for jeres ledelse og talspersoner. Mikael Baden giver dig redskaberne til at flytte din position, så du træder tidligere ind i beslutningsprocesserne, får en højere grad af ørenlyd og større indflydelse på, hvad der skal kommunikeres hvornår. Du får konkrete og brugbare input og arbejder på dagen med en plan for at styrke din rolle som rådgiver.
Mikael Baden, kommunikationsrådgiver og partner, Friday
 
Frokost
 
Pressechef med power
Theis Brøgger er Arlas mand i pressen, men også pressens mand i virksomheden. Hans arbejde har gjort ham til en af landets mest respekterede pressechefer og banet vej for en stærk position internt i organisationen. Men hvad kræver det helt konkret? Theis Brøgger indvier os i sine metoder til at blive et effektivt bindeled mellem pressen og organisationen – og fortæller også om, hvilke greb der virker når du skal være en værdsat sparringspartner og rådgiver for topledelsen.
Theis Brøgger, Director of External Communication, Arla Foods

Pressearbejde med strategisk fæste
Hvordan omdanner du øget intern gennemslagskraft til bedre og mere omtale? Claus Bendsen veksler formiddagens input til taktiske og operationelle metoder. Fra hvordan du bedst integrerer organisationens forretningsmål i den daglige pr-indsats til den praktiske udførsel. Du får viden om hvordan du bedst arbejder med med tema-maps, budskab- og holdningsbank og forankring i pressearbejdet, så det får ledelsens opbakning og fodfæste i organisationen – og samtidig giver retning på dag-til-dag-henvendelser.
Claus Bendsen, kommunikationsrådgiver og partner, Friday.

Udbytte

Efter K-dagen kan du: 
 
  • Give bedre rådgivning til dit talsmandskorps
  • Skabe bedre samspil mellem presse og organisation
  • Opnå større lydhørhed blandt centrale stakeholdere i organisationen. 

Mød

Mikael Baden
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday
Mikael er medstifter af det hurtigvoksende kommunikationsbureau Friday og har gennem mange år rådgivet topchefer, ministre og borgmestre. Mikael er uddannet journalist, mangeårig rådgiver og en af Danmarks mest erfarne medietrænere.
Theis Brøgger
Director of external communication
Arla Foods
Theis Brøgger har i et årti været ansvarlig for presse i Arla Foods. Han har kontinuerligt udviklet sin rolle, og har de seneste år været en vigtig stemme for selskabet, bla. på Twitter. Siden 2016 har Theis haft titel af Director of external communication.
Claus Bendsen
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday
Claus er en af Danmarks mest erfarne PR-rådgivere og er ekspert i at skabe synlighed. Claus har tidligere været hhv. direktør og partner i to af landets toneangivende bureauer.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 23. maj 2017 fra kl. 9.15 - kl. 16.00. Kom gerne fra kl. 8.45 til let morgenmad.
 
Hvor?
K-dagen holdes hos Valencia, Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V
 
Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig hurtigst muligt her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Medlemmer af DJ får kurset til halv pris. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget.
 
Vil du vide mere?
Så tag fat på Louise Grau på 33 42 21 60 eller kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig!
Sådan finder du
Valencia, Danske Advokater
Vesterbrogade 32,
1620 København V

FAQ

8946 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 23. maj 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Valencia, Danske Advokater
Vesterbrogade 32,
1620 København V
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.

Kontakt

Mød

Mikael Baden
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday
Theis Brøgger
Director of external communication
Arla Foods
Claus Bendsen
Kommunikationsrådgiver og partner
Friday

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.