Lær at tale overbevisende og indtage rummet

Tag ordet og brænd igennem med dit budskab

Mange af os har et job, hvor vi jævnligt skal tage ordet og tale foran mange mennesker – fx i forbindelse med møder, korte oplæg for virksomheden eller længere præsentationer i store forsamlinger. Det kan være udfordrende, for hvordan leverer du dit budskab, så du får folk til at lytte? Og hvordan håndterer du nervøsiteten, når håndfladerne er fugtige og hjertet galopperer af sted?

Om K-dagen

På denne K-dag klæder vi dig på til at tage ordet med sikkerhed og overskud, så du brænder igennem, og så budskabet står knivskarpt over for tilhørerne. Du lærer at opbygge en præsentation, så du får dine modtagere til at lytte, og du får tips til din personlige fremtræden og til, hvordan du håndterer nervøsiteten, når du taler foran mange mennesker.
 
Tager du med til K-dagen, vil du blandt andet:
  • Få retoriske værktøjer til at lave den gode indledning i din præsentation, så du fanger modtagernes opmærksomhed fra start
  • Få konkrete redskaber til at mindske og håndtere din nervøsitet, når du skal tale foran mange mennesker
  • Afprøve de ting, vi taler om, på egen krop gennem øvelser hele dagen
K-dagen er for dig, der tit holder mundtlige oplæg eller præsentationer som en del af dit arbejde, og som gerne vil blive (endnu) bedre til det. Dagen veksler mellem oplæg og øvelser, og du får mulighed for at arbejde med en af dine egne aktuelle udfordringer. Kurset er for både kommunikatører og ikke-kommunikatører. 
 

Program

Den gode forberedelse: Skærp dit budskab
Har du i din forberedelse gjort dig nogle grundlæggende tanker om dit indhold og målgruppe, er du allerede godt på vej til at lave en god præsentation. Du bliver introduceret for en retorisk kommunikationsmodel, der hjælper dig til at gøre dig de rigtige overvejelser, inden du planlægger din tale eller dit oplæg, og vi laver øvelser, der hjælper dig med at blive skarp på dit budskab og formål.
 
Det gode indhold: Eksemplets magt
Du lærer ved hjælp af retorisk teori, hvordan du opbygger din præsentation, og vi dykker ned i eksemplets magt. En af hemmelighederne bag den gode tale er at gøre det, du taler om, nærværende for tilhørerne, og det kan du blandt andet gøre ved hjælp af eksempler. Vi arbejder med, hvordan du finder frem til de gode eksempler, og hvordan du inkorporerer dem som en naturlig del af din præsentation.
 
Den gode indledning: Kom godt fra start
Godt begyndt er halvt fuldendt – kommer du godt fra start, er sandsynligheden for at fastholde din modtagers opmærksomhed og interesse meget større. Vi dykker ned i den gode indledning, og du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan komme bedst muligt fra start i din præsentation.
 
Den gode fremførelse: Brænd igennem
Du kan have forberedt en nok så god præsentation eller tale, men hvis du ikke leverer den med overbevisning, er du lige vidt. Vi arbejder med retoriske teknikker til, hvordan du kan indtage rummet og brænde igennem, og du får konkrete råd til at tackle nervøsitet.  

Udbytte

Efter denne K-dag 
  • er du mere tryg ved at tage ordet og tale foran mange mennesker
  • kan du levere en tale eller et oplæg, der er skarpere og mere fokuseret
  • ved du, hvordan du får dit publikum med dig fra starten af din tale eller dit oplæg

Mød

Caroline Bjerre-Bertelsen
Cand.mag. i retorik og kursus- og netværksleder i Kforum
Kforum
Caroline Bjerre-Bertelsen er cand. mag. i retorik og arbejder som kursus- og netværksleder i Kforum. Hun har flere års undervisningserfaring, blandt andet som underviser på Borups højskole og som underviser i præsentationsteknik i konsulentbranchen. 

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag den 28. november 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder 9.15 præcis.

Hvor?
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). Tilmeld dig inden 1. august og få 10% rabat Medlemmer af DJ får kurset til halv pris. Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusive frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge. Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 
Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.
Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil. Ansøg om studenterpladsen ved at sende en mail til kdag@kforum.dk.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Ledig
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Caroline Bjerre-Bertelsen på 26 28 67 37. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk.
Sådan finder du
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København

FAQ

8946 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Tirsdag 28. november 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Tilmeld dig inden 1. august og få 10% rabat

Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.

Kontakt

Mød

Caroline Bjerre-Bertelsen
Cand.mag. i retorik og kursus- og netværksleder i Kforum
Kforum

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.