Kursus i København om effektiv ledelseskommunikation

Styrk jeres leder- og linjekommunikation

Lær, hvordan du bliver bedre til at klæde ledere på til at kommunikere virksomhedens vigtigste budskaber. Få rådgivningsværktøjer og konkrete metoder, du kan gå hjem og bruge – til jeres næste forandringsprojekt eller implementering af den nye strategi eller system.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Topledelsen og lederne skal effektivt kunne nå og engagere organisationen og specifikke afdelinger og medarbejdergrupper. Og særligt mellemlederne har en stor og vigtig kommunikationsopgave i at sikre, at medarbejderne får svar på spørgsmål og forstår, hvordan de bidrager til organisationens succes og understøtter de overordnede forretningsmål. I den proces er du og dine kollegaer i k-afdelingen afgørende spillere. For den gode ledelseskommunikation kommer langt fra af sig selv. Den kræver en systematisk og målrettet indsats, en række konkrete værktøjer og et større fokus på rådgivning frem for færdige kommunikationsløsninger.
 
Men hvordan afdækker du ledelsens behov for støtte? Hvordan udvikler du de rette værktøjer, så de opfylder ledelsens behov og rent faktisk bliver brugt?
 
Tag med til K-dag om effektiv ledelseskommunikation og få:
  • viden om, hvordan du bedst arbejder strategisk med linjekommunikation
  • input til, hvordan du udvikler kommunikationsværktøjer, der rent faktisk bliver brugt
  • inspiration til, hvordan du bedst bringer dig selv i spil som rådgiver for lederne og hjælper dem med både kommunikation og proces.
 

Program

Kom godt fra start med effektiv lederkommunikation i din organisation
Linjekommunikation spiller en central rolle, når I skal gennemføre store interne forandringer, som fx en ny strategi eller en ny organisationsstruktur. Men i mange organisationer er netop linjekommunikation akilleshælen, fordi linjelederne ikke har kompetencen og fordi kommunikationsafdelingen mangler erfaring og værktøjer. Kristian Eiberg giver med udgangspunkt i en omfattende analyse af topleder- og linjekommunikation i danske virksomheder og egne erfaringer som rådgiver inspiration til, hvordan jeres organisation bliver klædt på til at arbejde med linjekommunikation. Du får konkrete anbefalinger til, hvordan linjekommunikationen kan orkestreres med topledelsens kommunikation og den interne kommunikation. Og han giver et bud på, hvilken rolle du i k-afdelingen kan spille for at gøre den interne linjekommunikation til en succes.
Kristian Eiberg, administrerende direktør, RelationsPeople A/S
 
Fra top-down til rådgivning og facilitering
Hvordan sætter du k-afdelingen i spil som en vigtig sparringspartner for både topledelsen og virksomhedens forskellige afdelinger? Og hvordan udvikler du værktøjer, der rent faktisk hjælper og bliver brugt? KMD’s k-afdeling har arbejdet målrettet med at udvikle værktøjer og uddanne k-medarbejderne til at agere rådgivere og facilitatorer for virksomhedens øvrige afdelinger og ledere. Louise Neel Høyer, Lead Communication partner, giver dig et unikt inblik i KMD’s proces fra top-down-kommunikation til rådgivning.
Louise Neel Høyer, Lead Communication partner, KMD
 
Frokost
 
Ryk din egen rolle
Forandringer er blevet et grundvilkår og mellemledernes kommunikation er afgørende for at skabe forståelse for nye roller, arbejdsgange og mål. Men hvordan bringer du dig selv i spil som rådgiver og kommunikatør i forhold til lederne? Hvordan kommer du tidligt nok og tæt nok på processen, så du kan gøre en reel forskel for kommunikationen? Gennem oplæg og intensiv workshop sætter Sabrina Speiermann vores egen rolle under lup og giver konkrete metoder til, hvordan du kan flytte din position og både arbejde med at støtte ledernes kommunikation og proces.
Sabrina Speiermann er chefrådgiver hos Resonans Kommunkation, tidligere uddannelseschef hos DMJX og har en Ph.D i strategisk kommunikation & Ledelse
 

Mød

Kristian Eiberg
Administrerende direktør
RelationsPeople A/S
Kristian er mangeårig rådgiver inden for kommunikation og ledelse. Han kommer med udgangspunkt i en omfattende analyse af topleder- og linjekommunikation i danske virksomheder og egne erfaringer som rådgiver.
Louise Neel Høyer
Lead Communication Partner
KMD
Louise Neel Høyer er ansvarlig for at opbygge et nyt kommunikationspartner-setup i KMD for at sikre en højere grad af kommunikationsrådgivning direkte i de forskellige enheder og styrke linjekommunikationen. Tidligere har hun også arbejdet som intern kommunikationschef hos KMD.
Sabrina Speiermann
Chefrådgiver
Resonans Kommunikation
Sabrina er ekspert i ledelse og ledelseskommunikation. Hun er chefrådgiver hos Resonans Kommunkation, tidligere uddannelseschef hos DMJX og har en Ph.D i strategisk kommunikation & Ledelse

Praktisk

Hvornår?
K-dagen løber af stablen tirsdag 4. april 2017. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.15 præcis.

 

Hvor?
K-dagen finder sted i mødelokalet KUBEN hos Valencia, Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V.
 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

 

Hvad koster det?
Prisen er kr. 5490 (ekskl. moms). .
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.
Bemærk at rabatter ikke kan kombineres.
 
Prisen dækker kurset og god forplejning, inklusiv frokost. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura inden for en uge.
 
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Er du forhindret, er du meget velkommen til at sende en kollega i stedet for.
 

Tag din kollega med
Vi giver 20 procent rabat til din kollega, hvis du vil have en med, du kan dele dagens viden med, når I er hjemme igen. Din kollega skal blot skrive "Kollegarabat" i feltet "Evt. andre oplysninger til fakturering" ved tilmelding.

Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme organisation til samme kursus og kan ikke kombineres med andre tilbud (fx early bird-rabat og DJ-rabat).
 
Er der en studenterplads?
Kforum tilbyder én gratis studenterplads på denne K-dag. For at komme i betragtning skal du være aktiv på overbygningen af en relevant kandidatuddannelse. Du kommer til at indgå i dagen på lige fod med de øvrige deltagere, mod at du efterfølgende publicerer de ti vigtigste pointer fra dagen på din K-profil.
Studenterpladsen på denne K-dag er: Taget
 

Har du spørgsmål?
Kontakt Louise Grau på 33 42 21 60 eller kdag@kforum.dk

Sådan finder du
Valencia, Danske Advokater
Vesterbrogade 32,
1620 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,4/5
Dato:
Tirsdag 4. april 2017
Tidspunkt:
9.15-16.00
Sted:
Valencia, Danske Advokater
Vesterbrogade 32,
1620 København V
Pris pr. deltager:
5490 (ekskl. moms)
Medlemmer af DJ får kurset til halv pris.
 

Kontakt

Mød

Kristian Eiberg
Administrerende direktør
RelationsPeople A/S
Louise Neel Høyer
Lead Communication Partner
KMD
Sabrina Speiermann
Chefrådgiver
Resonans Kommunikation

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.